Filteren

Merk
 

Accessoires

Accessoires

Accessoires

Accessoires zijn de toevoeging die elke woning nodig heeft. Vooral handige accessoires maken het huishouden een stuk gemakkelijker. Wil je bijvoorbeeld water besparen? Wil je van kalk in de badkamer of keuken af? Accessoires lossen dit op! Lees verder. 

categorie-elektrische-boiler-accessoires.jpg

Elektrische boilers accessoires

categorie-keukenboilers-accessoires.jpg

Keukenboiler accessoires

Categorie-accessoires-keuken-kranen.jpg

Keuken kranen

waterontharder-kalkloos-boilergigant.jpg

Waterontharder

Waarom handige accessoires?

Bij accessoires denken we al snel aan de mooiheid ervan. Een gekleurde spoelbak in de keuken, versieringen in de badkamer, het maakt je huis allemaal een stuk leuker. Naast die mooie accessoires bestaan er natuurlijk ook enorm handige accessoires. Maar waarom heb je die nodig? Met handige items zoals bijvoorbeeld een waterbesparende set maak je jouw woning veel efficiënter. Hiermee bespaar je namelijk water én energie. Verder vind je in ons assortiment aan accessoires ook dingen die je soms echt nodig hebt, zoals een mengkraan of aansluitset voor je boiler. Het huishouden is vaak al ingewikkeld genoeg, en dit soort accessoires helpen jou een handje! 

Comfortsaver

De waterbesparende set van Comfortsaver is een favoriet in ons assortiment aan accessoires. De voornaamste reden hiervan is dat je met deze tool enorm bespaart in huis. Dankzij deze kleine toevoeging bespaar je tot wel 50% aan water en tot wel 30% aan energie. Ga er dus maar vanuit dat die rekeningen zullen dalen!

Kalkloos

Een andere liefhebber in ons assortiment is de waterontharder van Kalkloos. Dit handige item zorgt ervoor dat jij vrijwel geen last meer hebt van kalk in de badkamer en keuken. Je kunt dus officieel afscheid nemen van het gedoe genaamd kalk, want wat overblijft veeg je met een doekje weg!

Installatie door Hybridegigant

Geniet zorgeloos van je nieuwe warmtepomp met onze installatieservice. Dankzij onze service heb jij geen omkijken meer naar het installatieproces. Dit betekent dus dat jij volledig kunt gaan genieten van alle voordelen van je warmtepomp, zonder je te buigen over hoe hij nou geïnstalleerd moet worden. Kies deze service dus vooral tijdens het plaatsen van je bestelling! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact

Via de chat, mail of telefoon kun je al je vragen aan ons stellen. Een van onze experts staat je dan graag te woord om je te helpen. Twijfel dus niet en stel je vragen!