Filteren

Nominale inhoud
Geluid
Totaal vermogen
 

Warmtepompboilers Vaillant

Vaillant

Warmtepompboiler Vaillant

Je kunt rekenen op Vaillant voor een warmtepompboiler van topkwaliteit. Dankzij het innovatieve karakter van het merk sluiten de warmtepompboilers altijd aan op de wensen van nu!

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler zorgt ervoor dat jij jouw gewenste hoeveelheid warm water kunt tappen. Zonder te wachten kun je dus meteen warm douchen of water tappen uit de kraan. Het is een lucht/water warmtepomp en verwarmt jouw water dus met warmte die uit de lucht is gehaald. Deze boilers zijn super energiezuinig en milieuvriendelijk, wat het een goed alternatief maakt voor het traditionele waterverwarmingssysteem.

Waarom een warmtepompboiler?

  • Geen verbruik van fossiele brandstoffen;

  • Hoog rendement en lange levensduur;

  • Energiebesparend;

  • Je bent goed voorbereid op de energietransitie.

Over Stiebel Eltron

Stiebel Eltron staat klaar voor mens en milieu. Daarin vindt het merk de perfecte balans tussen comfort in huis en milieuvriendelijkheid. Stiebel Eltron is constant bezig met innoveren. Zo voorzien ze jou van een comfortabel binnenklimaat terwijl ze het klimaat buiten ook een handje helpen. En dat doen ze met succes, het is tenslotte niet zomaar een van de Europese topbedrijven voor gebouwentechniek op basis van duurzame energiebronnen!

Warmtepompboiler laten installeren door Hybridegigant

Zie je het niet zitten om straks je nieuwe warmtepompboiler te installeren? Wij schieten graag te hulp. Een van onze erkende monteurs komt namelijk met veel plezier bij je langs om het installatieproces van A tot Z van je over te nemen. Zo weet je zeker dat alles tiptop in orde is, en kun je voor je het weet genieten van je nieuwe aanwinst! Meer weten over deze service? Bekijk montage en installatie.

Accessoires maken jouw leven makkelijker

Je vindt in ons assortiment naast warmtepompen en boilers ook verschillende accessoires. Deze accessoires zijn er voornamelijk om jou een beetje extra gemak en comfort te bieden. Een van deze accessoires is de Comfortsaver, een besparende douchekop. Hiermee bespaar je enorm op water en energie, waardoor de rekeningen zullen dalen! Benieuwd naar meer van dit soort praktische items? Bekijk dan alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Meer informatie nodig over onze warmtepompboilers? Chat, mail of bel gerust met een van onze experts. Zij staan graag voor je klaar!