Itho Daalderop

Itho Daalderop heeft als doel om Nederland te verduurzamen. Ze zorgen voor duurzame en energiezuinige oplossingen met betrekking tot koelen, verwarmen, ventileren en meer. Het mooie aan Itho Daalderop is dat zij zich 100% richten op de Nederlandse woningmarkt. Dit houdt dus in dat hun producten exact zijn afgestemd op onze omstandigheden en behoeften. Verder is de organisatie klaar om volledig elektrisch te gaan. Dit betekent afscheid nemen van gas en gaan voor een compleet elektrische toekomst.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Itho Daalderop:

 • Duurzaamheid staat voorop;
 • Volledig toegespitst op de Nederlandse woning;
 • Toekomstgericht en innovatief.

Garantievoorwaarden: 

Voor de producten van Itho Daalderop geldt een standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Het product of de onderdelen hiervan wordt hierbij kosteloos gerepareerd of vervangen. Voor onderdelen die geleverd zijn geldt een garantietermijn van een jaar.

De producten van Itho Daalderop die geleverd zijn met een serienummer en Garantieregistratiekaart kunnen geregistreerd worden voor verlengde garantie. Dit betekent dat de fabrieksgarantie verlengd gaat worden met 3 of 5 jaar onderdelengarantie. Door binnen twee maanden van installatiedatum te registreren maak je hier gebruik van.

Stiebel Eltron

Bij Stiebel Eltron kun je altijd rekenen op kwaliteit. Naast innovatie en betrouwbaarheid is kwaliteit namelijk één van de succesfactoren die het bedrijf als sinds het begin aanhoudt. Een succes heeft het zeker! Zo wordt er om de 15 seconden ergens op de wereld iets van Stiebel Eltron gebruikt. Veder speelt duurzaamheid een enorme rol binnen de organisatie. Met duurzaamheid centraal worden al hun oplossingen rondom koelen, verwarmen en ventileren ontwikkeld.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Stiebel Eltron:

 • Betrouwbaar familiebedrijf sinds 1924;
 • Kwaliteit gegarandeerd;
 • Marktleider in gebouwentechniek en groene technologie.

Garantievoorwaarden:

Producten van Stiebel Eltron die opgenomen zijn in de prijslijst geldt een garantie van 2 jaar. In de eerste twee jaren zijn onderdelen en werkuren inbegrepen. Hierin wordt aangenomen dat de systeem- en toestelfouten in de eerste twee jaren voorkomen. 

Als het product jonger dan 6 maanden is heb je recht op garantie op onderdeel. Wanneer het product tussen 6 en 18 maanden gekocht is heb je alleen garantie op onderdelen indien het defect aantoonbaar te verwijten is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daikin

De missie van Daikin is om mensen over de hele wereld te voorzien van een duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Dit doet de organisatie door innovatief te werk gaan. Daikin vindt het belangrijk dat klanten het merk volledig vertrouwen op comfort, en hun kenmerkende technologie helpt ze daarbij. Daikin is een koploper in oplossingen die beter zijn voor het milieu, duurzaamheid staat immers centraal bij het merk. Met hun kernwaarden comfort, betrouwbaarheid, duurzaamheid en menselijkheid willen zij dé partner zijn voor duurzame klimaatoplossingen.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Daikin:

 • Enorm veel ervaring in koelen, verwarmen en ventileren;
 • Duurzaamheid staat centraal;
 • Van A tot Z een partner voor een duurzaam binnenklimaat.

Garantievoorwaarden:

Daikin heeft een transparant en breed garantiebeleid. Het is noodzakelijk om de installatie van Daikin te registreren bij Stand By Me. Nadat je de installatie van Daikin hebt geregistreerd ontvang je een uitbreiding op de standaardgarantie van de onderdelen tot 5 jaar na het installeren. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan gebonden.

De voorwaarden van de verlengde garantie zijn:

 • Minimaal aantoonbaar 2 keer per jaar onderhoudt voor het behouden van de verlengde garantie.
 • Registreer het product of de installatie binnen 6 maanden.
 • Residentiële systemen, (multi-) split airconditioning en warmtepompen.

Wil je de garantie op onderdelen van het systeem nog langer verlengen? Neem dan contact op met de servicepartner of installateur voor de mogelijkheid om uit te breiden naar 10 jaar garantie.

Ariston

Ariston vindt het belangrijk dat iedereen thuis van het leven kan genieten, terwijl er ook aan de planeet wordt gedacht. Het bedrijft zorgt hiervoor door eenvoudige en energiezuinige oplossingen te bieden die duurzaam comfort toegankelijk maken. Bij Ariston kun je verder rekenen op kwaliteit en een hoog rendement. Ook zetten zij de klant en partner op één, zijn zij toekomstgericht en voeren zij elke handeling uit met respect.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Ariston:

 • Innovatief en energiebewust;
 • Veilig, betrouwbaar en respectvol;
 • Hoog rendement.

Garantievoorwaarden:

Ariston heeft een garantieperiode van 2 jaar op alle elektrische onderdelen. Daarnaast zit er een garantieperiode van 5 jaar op de tank. Onderdelen vervangen en repareren valt onder de garantie.

De garantie dient wel binnen 30 dagen na de installatie geregistreerd te worden. Nadat de aanmelding is gedaan gaat de garantie in.

 

 

 

 

 

Inventum

Wie op zoek is naar een merk met ervaring moet bij Inventum zijn. Zij begonnen namelijk al in 1908 met het ontwikkelen van elektrische apparaten, toen elektriciteit nog nauwelijks werd gebruikt als energiebron! Inmiddels is Inventum niet meer weg te denken uit Nederland, je kunt namelijk voor allebei huishoudelijke apparaten bij ze terecht. En ook buiten Nederland is Inventum echt een begrip, want over de hele wereld worden de apparaten van het merk met veel plezier gebruikt. Inventum staat bekend om kwaliteit, innovatie en de liefde voor 'producten met een stekken'.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Inventum:

 • Innoveert al sinds 1908;
 • Staan voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf;
 • Producten op elektrische basis.

Garantievoorwaarden:

Inventum heeft een standaard garantieperiode van 2 jaar. Daarnaast krijg je naast de standaardgarantie 3 jaar aanvullend garantie op de onderdelen. Dit is exclusief voorrijkosten en arbeidsloon. Er moet wel een volledig ingevulde garantiekaart binnen 4 weken na de plaatsing ingediend worden.

Naast de garantie garandeert Inventum 10 jaar beschikbaarheid van onderdelen in het assortiment.

Nefit Bosch

In 2004 zijn Nefit en Bosch aan elkaar verbonden als Nefit Bosch. Beide merken behoren tot het hoogste kaliber en bieden samen warmte en koeling op duurzame en comfortabele wijze. Duurzaamheid staat bij de Bosch Groep erg hoog in het vaandel. Zo zijn zij als eerste grote industriële organisatie (met 400+ vestigingen) helemaal klimaatneutraal! Ook verminderen zij het gasverbruik in de wereld door gebruik te maken van andere energiebronnen. Verder kun je op Nefit Bosch rekenen voor zekerheid, kwaliteit en goede dienstverlening.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Nefit Bosch:

 • Hoogwaardige kwaliteit;
 • Internationale en innovatieve wereldspeler;
 • Zekerheid en betrouwbaarheid.

Garantievoorwaarden:

Nefit Bosch heeft een standaard garantieperiode van 2 jaar. Er wordt dan gerekend vanaf de dagtekening op de leveringsbon. De verzend- en voorrijkosten zijn binnen deze periode voor Nefit Bosch.

Het is mogelijk om via de Nefit Bosch dealer de garantie te verlengen. Daarnaast heeft Nefit Bosch heen beschikbaarheid van onderdelen voor 15 jaar lang.

 

 

 

 

Remeha

Remeha gelooft dat wij met zijn allen het verschil kunnen maken voor een betere leefomgeving, voornamelijk door innovatie toe te passen. Remeha gaat voor een energiezuinigere en slimmere toekomst, waarbij uiteraard niet wordt ingeleverd op comfort. Het merk wil bijdragen aan een CO2-neutrale samenleving door meer focus te leggen op hybride en elektrische oplossingen. Remeha heeft al decennia aan ervaring binnen de verwarmingsmarkt en zorgt door middel van innovatie dat alle producten perfect aansluiten op onze wensen en behoeften.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Remeha:

 • Staan voor een goede leefomgeving;
 • Boordevol kennis en ervaring;
 • Innovatief en energiezuinig.

Garantievoorwaarden:

Remeha heeft een garantieperiode van 2 jaar op alle onderdelen. Dit termijn wordt gerekend vanaf de installatiedatum. Onderdelen zijn volledig inbegrepen, maar de voorrij- en arbeidskosten zijn niet inbegrepen.

Daarnaast heeft Remeha een garantie van de levering van de onderdelen gedurende 15 jaar na de laatste productie.  

Atlantic

Groupe Atlantic Nederland is onderdeel van het Franse Groupe Atlantic. De missie van het merk is om thermisch comfort te leveren over de hele wereld. Hierbij staat de transitie naar duurzame en hernieuwbare energie voorop. Het mooie aan Atlantic is dat alles wat zij doen onder het maatschappelijk verantwoord ondernemen valt. Zo worden bijvoorbeeld alle producten zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd, verpakt en verstuurd. Atlantic is hier zelfs zó goed in dat ze in 2017 de MVO prijs wonnen! Verder zorgt Atlantic voor vooruitgang en gaan zij helemaal boor de all-electric transitie. Hiermee willen zij een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen bereiken.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Atlantic:

 • Wereldspeler op het gebied van thermische oplossingen;
 • Staan voor gezond, comfortabel en duurzaam;
 • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer.

Garantievoorwaarden:

Atlantic heeft een garantietermijn van 2 jaar op koelings- en verwarmingsproducten. Hierbij wordt er gekeken naar de factuurdatum. Wanneer het gekochte product door Groupe Atlantic Nederland geïnstalleerd is kan de garantietermijn verlengd worden. Daarnaast worden de servicevoorwaarden ook aangevuld.

Als Groupe Atlantic Nederland besluit dat een gebrek onder de garantie valt wordt het product vervangen of gerepareerd.

 

 

 

 

 

 

Nibe

Volgens Nibe gaan duurzaam wonen en zorgeloos comfort hand in hand. Daarom ontwikkelt het merk energieoplossingen die comfort in huis bieden, maar ook beter zijn voor de wereld. Met al meer dan 40 jaar ervaring in de warmtepomptechniek wordt Nibe wereldwijd erkend als dé specialist in warmtepompen. Specialist zijn ze zeker, zij houden namelijk de zware eisen van het Scandinavische klimaat aan als uitgangspunt. Verder behoren de Nibe warmtepompen tot de slimste, stilste en zuinigste in hun categorie. Daarom zijn zo veel mensen ook enorm tevreden met de oplossingen van het merk.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Nibe:

 • Veel aandacht voor duurzaamheid, service en klanttevredenheid;
 • Marktleider in Europa en Noord-Amerika;
 • Onderscheidend in kwaliteit en prestaties.

Garantievoorwaarden:

Nibe heeft een garantietermijn van 2 jaar op alle onderdelen van een warmtepomp. Hierbij wordt er gerekend vanaf de eerste datum van de inbedrijfstelling. Als dit niet mogelijk is geldt de productiedatum.

Gedurende de garantietermijn worden de onderdelen die vervangen kunnen worden kosteloos ter beschikking gesteld. Daarnaast worden voorrijkosten en arbeidsloon niet in rekening gebracht.

Atag

Atag vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Zo hebben ze een progromma om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige baan te bieden. Hiermee creëren ze een duurzame en werkzame toekomst voor deze mensen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat 1.000.000 huishoudens wereldwijd genieten van thuiscomfort, waarbij niets ontbreekt op het gebied van warm water. Bij Atag werken ruim 200 medewerkers die een grote passie hebben voor comfort, warmtetechnieken en duurzame producten.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Atag:

 • Meer dan 70 jaar ervaring;
 • Betrokken met de maatschappij;
 • Verminderen wereldwijde CO2 uitstoot staat centraal.

Garantievoorwaarden:

Bij de producten van Atag krijg je standaard 2 jaar garantie op onderdelen. Echter is deze garantietermijn wel te verlengen. Hiervoor dient contact opgenomen te worden met de verkoper van het Atag product. Neem contact met ons op wanneer hier vragen over zijn.

De kosten die onder de garantie vallen zijn de materiaal-, voorrij- en arbeidskosten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaillant

Vaillant is opgericht in het jaar 1874. Ze zijn sindsdien een grote speler op het gebied van ventilatie- en verwarmingstechnologie. Het doel van Vaillant is om klimaatneutraal te worden. Beschermen van het klimaat vinden ze dan ook heel belangrijk. Vandaag de dag zijn ze hier al mee bezig, namelijk met een herbebossingsproject. Daarnaast wordt er in de fabriek uitsluitend elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. Doordat de productielocatie centraal gelegen is hoeven er geen onnodige kilometers gemaakt worden voor een verwarmingstoestel om een klant te bereiken.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Vaillant:

 • Klimaatbewust;
 • Meer dan 145 jaar ervaring;
 • Innovatief op het gebied van duurzaamheid.

Garantievoorwaarden:

Vaillant heeft een standaard garantietermijn van 2 jaar. Via het garantieplan is dit te verlengen. Deze garantie gaat in wanneer het product de inbedrijfstelling gehad heeft. In deze periode worden de onderdelen die vervangen moeten worden ter beschikking gesteld.

Intergas

Intergas is in energietransitie om oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Hierin worden voornamelijk innovatieve en slimme producten gebruikt die voldoen aan de behoeften van de klanten. Intergas gelooft in een toekomst waarin meerdere warmte-oplossingen naast elkaar staan. Denk hierbij aan all-electric en hybridetoestellen. Intergas is wereldwijd actief, maar het uitgangspunt is altijd hetzelfde: Het produceren en ontwikkelen van betrouwbare warmtebronnen met hoog rendement.

Waarom Hybridegigant samenwerkt met Intergas:

 • Meer dan 50 jaar ervaring;
 • Mileubewust ondernemen;
 • Toekomstgericht.

Garantievoorwaarden:

De garantieperiode van Intergas betreft een periode van 2 jaar. Er wordt gerekend vanaf de installatiedatum. Onder deze garantie valt het kosteloos vervangen van de onderdelen van het product van Intergas.