Buffervaten

Buffervaten

Buffervaten

Deze buffervaten zijn gemaakt om samen te werken met een warmtepomp. Dit zorgt voor besparing bij jou thuis. Lees verder.

Itho Daalderop

Wat is een buffervat?

Een buffervat is een vat met grote capaciteit aan warm water. Een buffervat is een opslagplaats voor warm water. Dit vergroot het rendement van de verwarmingsinstallatie. Het warme water wat je niet meteen gebruikt wordt opgeslagen in dit vat. Het water kan enkele dagen later nog gebruikt worden.

Een aantal feiten over een buffervat:

  • Kan gecombineerd worden met een warmtepomp;

  • Heeft een RVS vat;

  • Worden direct verwarmd door een warmtepomp;

  • Er vindt legionella-ontsmetting plaats in het boilervat;

  • In verschillende grootte beschikbaar.

Over Itho Daalderop

Itho Daalderop vindt energieneutraal produceren belangrijk. Zo hebben ze een doel voor zichzelf opgesteld om in 2030 energieneutraal te produceren. Vandaag de dag zijn ze hier al mee bezig. Zo ligt de productielocatie centraal gelegen, hierdoor worden er geen onnodige productiekilometers gemaakt. Lees meer over Itho Daalderop.

Montageservice van Hybridegigant

Geef jij de zorgen van het monteren liever uit handen? Maak dan gebruik van onze montageservice. Deze is namelijk speciaal opgericht voor mensen die het installeren niet zien zitten. Wij werken samen met een team van ervaren monteurs. Het buffervat en/of de warmtepomp zal op juiste wijze geplaatst worden zodat jij optimaal kan genieten van warm water en warmte. Bekijk hier de montageservice.

Handige accessoires

Op onze website staat een ruim assortiment aan accessoires. Met een accessoire geef je een extra toevoeging aan jouw huis. Een voorbeeld hiervan is de waterbesparende set van Comfortsaver. Hiermee bespaar je 50% water en 30% energie zonder comfort te verliezen. Naast de waterbesparende set van Comfortsaver hebben wij een ruim assortiment aan accessoires. Ontdek ons aanbod.

Contact met Hybridegigant

Wij beantwoorden jouw vragen maar al te graag! Neem gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan via een chat, telefonisch of de mail.