Filteren

 

Mono Block Daikin

Daikin

Mono block Daikin

Op zoek naar een warmtepomp die niet al te veel ruimte inneemt, maar wel optimaal jouw woning verwarmt? Bekijk dan vooral de mono block warmtepompen van Daikin, waarbij je slechts één unit plaatst. Lees meer.

Wat is een mono block warmtepomp?

Een mono block warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht om jouw woning mee te verwarmen. Het verwarmen van je woning wordt hiermee dus op een energiezuinige manier gedaan. Het handige aan deze warmtepomp is dat hij slechts bestaat uit één unit. Je plaatst deze unit buiten en hier zitten alle onderdelen in, waardoor zowel de omzetting als afgifte van warmte in deze unit plaatsvindt. Mono block warmtepompen hebben een hoog rendement, dus de originele investering kun je weer snel terugverdienen. Daarnaast is de installatie gelukkig ook gemakkelijk te verrichten.

Waarom mono block?

  • Hoger haalbaar rendement;

  • Slechts één unit in plaats van twee;

  • Stillere werking wegens de grote ventilator;

  • Relatief gemakkelijk te plaatsen.

De missie van Daikin

Hoogwaardige, energiezuinige systemen en complete klimaatoplossingen ontwikkelen is de missie van Daikin. Dit willen zij doen zodat iedereen op de wereld in een comfortabel en duurzaam binnenklimaat kan leven. Daikin is een echte koploper als het gaat om oplossingen met een lagere impact op het milieu, voornamelijk omdat duurzaamheid centraal staat in alles dat het merk doet. Daikin heeft kenmerkende technologie die de toekomst vormt van airconditioning, verwarming, koeling en ventilatie, en streeft er hiermee naar dat men op Daikin vertrouwt op het gebied van ultiem comfort.

Mono block montageservice van Hybridegigant

Op zoek naar iemand die de montage en installatie van jouw mono block warmtepomp kan uitvoeren? Zoek dan niet verder! Je kunt namelijk bij ons terecht voor deze klus. Er staat een erkende en professionele monteur voor je klaar, die deze taak maar al te graag bij je uit handen neemt. Kies onze installatieservice tijdens het plaatsen van je bestelling, en voor je het weet is jouw warmtepomp klaar voor gebruik! Meer weten over deze service? Bekijk dan montage en installatie.

Bespaar meer met deze accessoire

Op zoek naar manieren om extra te besparen in huis? Wij hebben de gouden tip voor je. Met de Comfortsaver bespaar je veel meer, terwijl je er vrijwel niets voor hoeft te doen. Je schaft hem aan, neemt hem in gebruik en voilà: lagere water- en energierekeningen! Ben je benieuwd naar meer van dit soort handige items? Bekijk dan vooral alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Meer weten? Wij staan voor je klaar. Neem dus gerust contact op met een van onze experts. Zij zijn te bereiken via de chat, mail en telefoon.