Filteren

 

Warmtepompboilers Atag

Atag

Warmtepompboiler Atag

Op zoek naar een warmtepompboiler? Je vindt ze bij Atag. Bij Atag is kwaliteit een gegeven. Je geniet ultiem van warm water in huis omdat de oplossingen van Atag zo hoogwaardig zijn! Lees verder.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler voorziet jou van jouw gewenste hoeveelheid warm water in huis. Dit gebeurt direct, je hoeft dus niet te wachten tot het water is opgewarmd. Het is een lucht/water warmtepomp en haalt dus warmte uit de lucht om jouw water mee te verwarmen. Deze boilers zijn enorm energiezuinig en milieuvriendelijk, en zijn dus een goed alternatief wanneer je het klassieke waterverwarmingssysteem wil vervangen.

Waarom een warmtepompboiler?

  • Geen verbruik meer van fossiele brandstoffen;

  • Hoog rendement en lange levensduur;

  • Grote hoeveelheid warm water tot je beschikking;

  • Je bespaart energie.

Over Atag

Atag pusht zichzelf elke dag weer tot het uiterste. Het doel hiervan is om jou te voorzien van mooie, gebruiksvriendelijke producten. Atag vindt het belangrijk dat deze producten bijdragen aan jouw comfort in huis, dus dat is iets waar zij dagelijks hard aan werken. Het merk levert kwaliteit én is bezig met de toekomst. Reken daarom op Atag voor de producten van morgen!

Warmtepompboiler installatie door Hybridegigant

Geen zin om je eigen warmtepompboiler te installeren? Geen probleem. Een van onze erkende monteurs neemt de klus met veel plezier uit handen. Je hoeft hiervoor alleen de installatieservice toe te voegen aan je bestelling en een plekje in de agenda vrij te houden. Leun daarna gerust achterover en geniet zonder moeite van je nieuwe boiler! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Handige accessoires

Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende dingen, waaronder handige accessoires. Een mooi voorbeeld van zo’n handige accessoire is de Comfortsaver. Met deze besparende douchekop bespaar je enorm veel water en energie. En dat terwijl je er vrijwel niets voor hoeft te doen! Ben je benieuwd naar meer van dit soort items? Bekijk dan alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Meer weten over warmtepompboilers? Neem gerust contact op met een van onze experts. Zij zijn te bereiken via de chat, mail of telefoon.