Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Montage
Vermogen
 

Keukenboilers 15 liter

15 liter

Keukenboiler 15 liter

Gebruik jij veel warm water in de keuken? Dan zijn de keukenboiler 15 liter perfect voor jou. Je geniet direct van warm water uit de kraan met een 15 liter boiler in de keuken. Lees verder.

Hoe werkt een keukenboiler

Keukenboilers staan bekend dat ze snel warm water leveren. Doordat de boiler snel opwarmt beschik jij snel over warm water. Daarnaast is de afstand tot de kraan en de boiler minimaal waardoor het water geen lange afstand hoeft af te leggen. Dit zorgt ook voor minimaal stilstandsverlies. Tot slot is een keukenboiler compact waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt.

Verschillende soorten keukenboiler 15 liter

Er zijn verschillende soorten 15 liter boilers. We leggen de verschillen graag aan je uit.

  • Close in boiler (geschikt voor in het keukenkastje onder de kraan).

  • Close up boiler (geschikt voor boven de kraan).

Is de keukenboiler 15 liter te groot voor jou? Dan hebben wij ook een 5 liter en 10 liter model keukenboiler.

Montageservice van Hybridegigant

Het installeren van een keukenboiler kan voor sommige klanten lastig zijn. Ben jij bijvoorbeeld niet zo handig met klussen. Maak dan gebruik van de montageoptie tijdens het plaatsen van een bestelling. Zodra de bestelling is afgerond krijgt de monteur een melding en zal hij binnen 48 uur telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen. Bekijk de montageservice pagina.

Accessoires voor een keukenboiler

Bij ons op kantoor zijn ze gek op accessoires. Deze hebben functionele voordelen maar schitteren ook nog in combinatie met een boiler. Een voorbeeld van een accessoire is de waterbesparende set van Comfortsaver. Je bespaart energie en water doormiddel van dit accessoire. Neem een kijkje op de accessoires pagina voor ons aanbod.

Contact met Hybridegigant

Weet je niet goed of de 15 liter keukenboiler geschikt is voor jou? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via een chat, telefonisch of de mail.