Filteren

Gewicht
Koudemiddel
Nominale spanning
Merk
Max geluidsvermogen buitenunit
Geluidsdruk op 3m
Energieklasse 35 c 55 c
 

Hybride warmtepompen Atlantic

Atlantic

Hybride warmtepomp Atlantic

Met een hybride warmtepomp van Atlantic geniet je op een duurzame manier van een heerlijk verwarmd huis. En deze warmtepompen werken gewoon samen met jouw cv-ketel, wat dit de ideale tussenstap maakt voor ieder huishouden dat wil verduurzamen! Lees meer.

Hybride warmtepomp van Atlantic

Met een hybride warmtepomp van Atlantic ben je duurzaam bezig terwijl je tegelijkertijd uiterst comfort ervaart. Met een hybride warmtepomp verwarm je je woning en tapwater namelijk op een zeer efficiënte manier. Hij werkt samen met jouw cv-ketel, waardoor de ketel minder hard hoeft te werken. Dat levert je een aanzienlijke gasbesparing op, wat resulteert in een betere impact op het milieu én je portemonnee. Het aanschaffen van zo’n hybride warmtepomp lijkt best een hele investering, maar dat is het dubbel en dwars waard. Die investering verdien je namelijk in no time weer terug dankzij de optimale energie-efficiëntie!

Voordelen van hybride warmtepompen:

  • Het is een duurzame oplossing voor warmte in huis want je bespaart enorm op gas;

  • Je voldoet hiermee aan de nieuwe norm die vanaf 2026 aangehouden wordt;

  • Toegankelijkere stap richting duurzaamheid dan een all-electric warmtepomp;

  • Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar.

Verschillende soorten warmtepompen

Wij kunnen ons voorstellen dat je snel de weg kwijt raakt tussen al die verschillende warmtepompen. Om je een duidelijk overzicht te geven van de mogelijkheden, hebben we hieronder alle soorten voor je opgesomd.

  • Lucht/water warmtepomp: haalt energie uit de buitenlucht en zet dit om in bruikbare warmte die naar de verwarming en het tapwater gaat. Zowel in hybride als all-electric opstelling mogelijk.

  • Lucht/lucht warmtepomp: haalt energie uit de buitenlucht en zet dit om in bruikbare warmte. Deze warmte wordt via de lucht aan de woning afgegeven. Werkt ook andersom, als airconditioning. Kan zowel hybride als all-electric zijn.

  • Bodem/water warmtepomp: haalt energie uit de bodem en zet dit om in bruikbare warmte. Deze warmte wordt via een buizensysteem omhoog geleid om de woning en het tapwater te verwarmen. 

  • Water/water warmtepomp: haalt energie uit het grondwater en zet dit om in bruikbare warmte. Warmte wordt omhoog gepompt en verwarmt de woning en het tapwater.

Welke warmtepomp je kiest voor jouw woning, is volledig afhankelijk van jouw situatie, wensen en behoeften. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Dan kun je altijd even contact opnemen met een van onze experts.

Hybride of all-electric?

Wanneer je je gaat oriënteren op een warmtepomp, sta je voor een belangrijke keuze. En dat is natuurlijk of je voor een hybride warmtepomp gaat, of toch voor een all-electric oplossing. Het grootste verschil tussen de twee is dat de hybride warmtepomp nog samenwerkt met jouw cv-ketel. Hiermee ben je dus niet volledig van het gas af, maar wel voor een groot deel. Dat maakt de hybride warmtepomp dus ook de perfecte oplossing voor iedereen die wél wil verduurzamen, maar nog niet toe is aan een complete verandering. Wat dat betreft is de hybride optie vrij toegankelijk.

Een all-electric warmtepomp daarentegen werkt volledig op elektriciteit. Hiervoor heb je dus geen gas meer nodig, waardoor je een stuk duurzamer verwarmt. Maar uiteraard hangt daar ook een hoger prijskaartje aan vast. Daarom, en omdat de installatie meestal complexer is, is de stap naar all-electric voor veel mensen toch iets te groot. Wel is het zo dat deze investering zeker de moeite waard is. Op de lange termijn ben je wegens de gasbesparing namelijk alsnog het goedkoopst uit.

Comfortabel en duurzaam met Atlantic

Atlantic staat voor verder brengen. In comfort, technologie, duurzaamheid en nog veel meer. Het merk werkt er dan ook hard aan om continu door te ontwikkelen om ons zo te blijven voorzien van de beste en meest innovatieve oplossingen. Zo komt, met dank aan Atlantic, een duurzame toekomst steeds meer binnen handbereik. Hiermee hoopt de organisatie voor iedereen een binnenklimaat te kunnen creëren dat zowel gezond als energiezuinig is. En dat lukt al aardig, want er zijn al talloze huishoudens die met veel plezier gebruik maken van Atlantic oplossingen.

Warmtepomp installatieservice van Hybridegigant

Het is aan te raden om jouw hybride warmtepomp te laten installeren door een erkende professional. Reken daarom op ons voor de installatie van jouw nieuwste aanwinst. Wij werken uitsluitend samen met de beste vakmannen, waarbij expertise op nummer één staat. Je bent dus in goede handen als je kiest voor onze installatiedienst. Je wil immers dat jouw warmtepomp optimaal gebruikt kan worden, en een specialist kan dat als allerbeste voor je in orde maken! Wil je eerst nog wat meer informatie over onze installatieservice? Bekijk dan montage en installatie.

Combineer je zonnepanelen met de Eddi voor optimaal verbruik

Maak je gebruik van zonnepanelen? Lekker bezig! Dat is een prachtige stap in de richting van verduurzaming. En wat als we jou zouden vertellen dat het allemaal nóg duurzamer kan? Dat lees je goed! Want met de Eddi erbij haal je namelijk nog veel meer uit je zonnepanelen. Normaliter verbruik je gemiddeld 30% van de groene stroom die je zelf opwekt. De overtollige energie lever je aan het net. Dat is natuurlijk zonde, want die energie kun je natuurlijk veel beter zelf benutten. En dat is precies waar de Eddi tot hulp schiet. Deze slimme zonnestroom omvormer leidt de overtollige energie namelijk om naar plekken in huis die het op dat moment goed kunnen gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw hybride warmtepomp van Atlantic!

Contact met Hybridegigant

Wil je meer weten over de hybride warmtepompen van Atlantic? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Zij staan met veel plezier voor je klaar via de chat, mail en telefoon.