Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Montage
 

Keukenboilers 5 liter

5 liter

Keukenboiler 5 liter

Ben jij opzoek naar een kleine boiler? Dan is de keukenboiler 5 liter geschikt voor jou. Deze keukenboiler levert jouw snel warm water zonder dat je hierop hoeft te wachten. Lees verder.

Keukenboiler 5 liter

Een keukenboiler 5 liter is de kleinste variant van de keukenboilers. Deze boiler gebruik je wanneer je weinig warm water nodig hebt in de keuken. Het fijne aan deze boiler is een compacte vorm waardoor hij gemakkelijk uit het zicht te plaatsen is. Doordat de boiler vlak bij de kraan staat hoeft het warme water geen lange afstand af te leggen. Hierdoor beschik je snel over warm water in de keuken.

Verschillende soorten keukenboilers 5 liter

Er zijn verschillende soorten 5 liter boilers. De verschillende soorten zijn als volgt:

  • Plintboiler (voor achter de plint);

  • Close in boiler (voor in het keukenkastje onder de kraan).

Is de keukenboiler 5 liter niet voldoende? Geen zorgen, wij hebben ook de 10 liter & 15 liter in ons assortiment.

Verschillende merken van Hybridegigant

Op onze website hebben wij een breed assortiment aan van topmerker. Deze merken werken hard aan het produceren en ontwikkelen van producten die duurzaam en innovatief zijn. Dit is voor Hybridegigant belangrijk omdat dit aansluit op onze kernwaarden.

De volgende merken bieden 5 liter keukenboilers aan:

Montageservice voor een keukenboiler

Het installeren van een keukenboiler hoeft niet voor iedereen makkelijk te zijn. Daarom kun je op ons rekenen voor het monteren van de kleine boiler. Dit scheelt jou zorgen want onze ervaren monteurs zullen ervoor zorgen dat de keukenboiler op juiste wijze aangesloten wordt. Bekijk de montageservice pagina.

Accessoires voor jou

Op onze website hebben wij een breed assortiment aan accessoires geplaatst. Een voorbeeld hiervan is een waterontharder van Kalkloos. Je hoeft je met dit accessoire niet meer druk te maken over kalkaanslag in de badkamer en de keuken. Bekijk al onze accessoires hier.

Contact met Hybridegigant

Weet je niet goed welke boiler het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt dit doen via een chat, telefonisch of de mail.