Filteren

Afmetingen hxbxd
Capaciteit cv
Gewicht
Warmtewisselaar
Warmwaterklasse
 

CV Ketels Nefit Bosch

Nefit Bosch

Cv-ketels Nefit Bosch

Heb je warmte nodig in huis maar wil je de stap naar een warmtepomp nog even uitstellen? Dan is een cv-ketel van Nefit Bosch wat voor jou. Je verwarmt hiermee namelijk jouw woning en water op traditionele wijze, dus op comfort kun je rekenen. Lees meer

Wat is een cv-ketel?

Een cv-ketel, ook wel centrale verwarmingsketel genoemd, voorziet jouw woning van de gewenste hoeveelheid warmte. Zo’n ketel verzorgt zowel de verwarming van het huis als de verwarming van sanitair water. Wil je bijvoorbeeld de temperatuur in huis verhogen of lekker warm douchen? Dan gaat de cv-ketel voor jou aan het werk. Hij verwarmt het water in de ketel met een brander die werkt op aardgas of stookolie, en zorgt hiermee dat je de warmte bereikt die je nodig hebt. Het resterende water koelt af en stroomt weer terug naar de ketel, waar het hele proces weer opnieuw begint zodra je warmte nodig hebt.

Wist je al dat je een cv-ketel ook kan combineren met een hybride warmtepomp? De warmtepomp haalt warmte ui de lucht en gebruikt deze om het water in de cv-ketel te verwarmen. Als de hybride warmtepomp niet genoeg kan verwarmen, bijvoorbeeld met de koude dagen. Dan springt de cv-ketel bij. 

Waarom een (nieuwe) cv-ketel?

  • Je bent in verhouding goedkoper uit;

  • Enorme besparing op stookkosten;

  • Maakt de aanschaf van een warmtepomp een onderwerp voor later;

  • Jouw woning stijgt in waarde.

Nefit Bosch is CO2-neutraal

Nefit Bosch stelt ambitieuze doelen voor de organisatie. Naast het ontwikkelen van duurzame warmteoplossingen, produceren ze namelijk ook met een minimale ecologische voetafdruk. Een mooi voorbeeld hiervan is het feit dat de organisatie al sinds eind 2020 volledig CO2-neutraal opereert, als eerste grote industriële onderneming. Nefit Bosch richt zich op het oplossen van uitdagingen waarmee wij als samenleving worden geconfronteerd, waardoor ze ons altijd iets kunnen bieden dat we nodig hebben. In de toekomst zal de organisatie zich verder richten op de thema’s klimaat, energie, water, verstedelijking, globalisering en gezondheid.

Cv-ketel installatieservice van Hybridegigant

Liever iemand aan huis die jouw nieuwe cv-ketel installeert? Dat kan, door gebruik te maken van onze installatieservice! Wij zorgen dan namelijk dat er iemand bij jou langskomt die de klus van begin tot eind tiptop in orde maakt. En het mooie is dat je hier zelf vrijwel niets voor hoeft te doen. Kies de installatieservice, verwelkom de erkende monteur die wij langs sturen, laat hem zijn magie toepassen en klaar is kees: een gloednieuwe cv-ketel, klaar voor gebruik! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Handige accessoires voor in huis

Accessoires met een praktische meerwaarde zijn natuurlijk altijd welkom. Je hebt er wat aan en het bespaart jou tijd en moeite. Het perfecte voorbeeld van zo’n accessoire is Kalkloos. Deze waterontharder zorgt er namelijk voor dat jij nooit meer last hoeft te hebben van kalk- en roestvorming in de badkamer en keuken. Die zorg kun je dus volledig gedag zeggen! Benieuwd naar meer? Bekijk dan alle accessoires.

Neem contact op met Hybridegigant

Heb je nog vragen? Dan kun je bij ons terecht. Onze experts staan jou graag te woord via de chat, mail en telefoon.