Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Montage
Vermogen
Spanning
Stilstandsverlies
 

Keukenboilers

Keukenboilers

Keukenboilers

Direct warm water nodig in de keuken? Hier zit je goed! Een kleine boiler voorziet jou namelijk van warm water, zonder dat je hierop moet wachten. Geduld is dus geen vereiste meer! Lees meer

Wat is een keukenboiler?

Dit is een kleine en compacte boiler die je gemakkelijk kwijt kunt in de keuken. Een kleine boiler voorziet je van warm water in de keuken, zonder dat je daarop hoeft te wachten. Je maakt direct gebruik van warm water omdat de boiler zo dicht bij de kraan zit. Dit zorgt er namelijk voor dat het water slechts een kleine afstand aflegt. Hiermee bespaar je ook meteen op warmteverlies. Verder is een keukenboiler altijd elektrisch en zijn er meerdere uitvoeringen. Zo kun je hem bijvoorbeeld in een keukenkastje onder de gootsteen kwijt, maar kun je hem ook boven de kraan ophangen.

Voordelen van een keukenboiler:

  • Altijd meteen warm water in de keuken;

  • De boiler warmt alleen het water op dat je gebruikt;

  • Vanwege het compacte formaat zijn ze gemakkelijk te plaatsen;

  • Niet afhankelijk van het centrale verwarmingssysteem in huis.

Welke soorten kleine boilers zijn er?

Er bestaan verschillende keukenboilers. Zo heb je de close in boiler, de close up boiler en de plintboiler. Ook kun je kiezen tussen verschillende capaciteiten. Voor de handigheid hebben we alle varianten en capaciteiten even onder elkaar gezet.

Uitvoeringen keukenboilers

  • Close in boiler: wordt ingebouwd in het keukenkastje onder jouw kraan.

  • Close up boiler: wordt opgehangen boven jouw kraan.

  • Plintboiler: wordt geïnstalleerd in de plint (onderkant) van een keukenkast of meubel.

Capaciteiten keukenboilers

  • 5 liter: weinig gebruik van warm water in de keuken (wanneer je alleen hier en daar wat warm water gebruikt).

  • 10 liter: gemiddeld gebruik van warm water in de keuken (kleine dingen afspoelen, af en toe een pannetje vullen, et cetera).

  • 15 liter: veel gebruik van warm water in de keuken (regelmatig afwassen, pannen vullen, et cetera).

Keukenboiler laten installeren door Hybridegigant

Uiteraard kun je op ons rekenen voor de installatie van jouw kleine boiler. Zie je het dus niet zitten om dit zelf te doen? Schakel dan lekker onze hulp in. Zo hoef jij je niet druk te maken om de installatie en hoe dit allemaal zit, maar kun je gewoon gaan genieten van hoe handig je nieuwe keukenboiler is! Kies deze service dus als je graag onze hulp wil. Alle nodige informatie vind je bij montage en installatie.

Vermijd kalk met Kalkloos

Accessoires maken jouw leven makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan de waterontharder van Kalkloos. Hiermee hoef jij je namelijk nooit meer druk te maken om kalk in je keuken en badkamer. Klinkt dit al goed? Bekijk dan eens alle accessoires. Daar vind je namelijk nog meer van dit soort ideale items!

Neem contact op met Hybridegigant

Het is natuurlijk belangrijk dat je niet met vragen rond blijft lopen. Stel ze dus gerust! Wij helpen je graag via de chat, mail of telefoon.