Buffervaten Itho Daalderop

Itho Daalderop

Buffervat Itho Daalderop

Op zoek naar de volgende stap richting een energiezuinige woning? Dan is een buffervat van Itho Daalderop wat voor jou. Met zo’n vat sla je namelijk warmte op uit je verwarmingssysteem dat je niet nodig hebt, om later alsnog te gebruiken. Lees meer.

Wat is een buffervat?

Een buffervat is een uitstekend geïsoleerd vat dat warm water opslaat. Dit vat dient als opslagplaats voor warmte die je op dat moment niet nodig hebt. Je kunt dit water dus later gebruiken, wat resulteert in een enorme besparing. En je verhoogt indien mogelijk ook nog het rendement van je verwarmingsinstallatie. Het mooie aan zo’n buffervat is dat hij is te combineren met veel verschillende systemen, waaronder warmtepompen, zonnepanelen en cv-ketels. Een buffervat lijkt op een boiler, maar dat is het niet. Met een boiler voorzie je de woning van warm water voor sanitair gebruik, en een buffervat wordt een overschot aan warmte slechts opgeslagen om op een later moment weer te gebruiken. Op die manier maak je nóg efficiënter gebruik van je verwarmingssysteem!

Waarom een buffervat?

  • Lagere energiefactuur;

  • Verhoogt het rendement van een warmtepomp met een lager rendement;

  • Enorm efficiënt omdat je meerdere energiebronnen kunt aansluiten;

  • Je bent volledig voorbereid op de toekomst.

Volledig gasloos met Itho Daalderop

Itho Daalderop gelooft dat de wereld ook zonder gas kan. Er zijn immers zo veel verschillende energiebronnen. Daarom richt Itho Daalderop de pijlen ook op volledig elektrische oplossingen, oplossingen waar geen gas meer voor nodig is. De organisatie levert nu al alle elementen om dit mogelijk te maken, dus dit is een stap die zij met veel plezier zetten. Het merk maakt dit dan ook graag toegankelijk voor iedereen. Een groot huis, klein huis, oud, nieuw, noem het maar op: elk huis moet all-electric kunnen zijn volgens Itho Daalderop.

Montageservice van Hybridegigant

Zie je het niet zitten om je eigen buffervat te monteren? Wij staan graag voor je klaar! Wanneer je kiest voor onze installatieservice, sturen we een van onze erkende en professionele monteurs bij je langs om de installatie van begin tot eind af te handelen. Op die manier heb je hier zelf geen omkijken naar, maar profiteer je wel gauw van alle voordelen van je nieuwe aanwinst. Dankzij deze service houd jij dus ook tijd over voor andere zaken, zoals het alvast klaarmaken van het avondeten of een blokje lopen met de hond. Wil je meer weten over deze service? Bekijk dan montage en installatie.

Handige accessoires voor bij jou in huis

Naast mooie accessoires bestaan er natuurlijk ook handige accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de strijd die je hebt met kalkvorming in de badkamer en keuken. Met Kalkloos kun je die strijd voorgoed afsluiten. Deze waterontharder laat namelijk zo goed als alle kalk- en roestvorming verdwijnen. Benieuwd naar meer van dit soort praktische items die jouw leven makkelijker maken? Bekijk dan alle accessoires.

Neem contact op met Hybridegigant

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Onze experts staan jou namelijk graag te woord via de chat, mail en telefoon.