Filteren

Koelvermogen a35 w18
Gewicht binnenunit
Gewicht buitenunit
 

Hybride warmtepompen Remeha

Remeha

Hybride warmtepomp Remeha

Klaar om een sprong naar duurzaamheid te maken? De hybride warmtepompen van Remeha staan al in de startblokken. Remeha doet namelijk goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! Lees verder.

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp voorziet jou zowel van een verwarmde woning als warm water. Met zo’n warmtepomp kun je dus lekker warm douchen of warm water tappen, maar ook genieten van een comfortabele temperatuur in je woon- en/of slaapkamer. Dit type warmtepomp werkt in combinatie met de cv-ketel, deze is dus nog steeds deels in gebruik. Is er veel warmte nodig? Dan springt de ketel zonder moeite bij.

Waarom een hybride warmtepomp?

  • Beter voor het milieu;

  • De energierekeningen dalen;

  • Goede tussenstap vóórdat je volledig elektrisch gaat;

  • Hij koelt je woning ook op warme dagen.

Over Remeha

Remeha ziet een kleine verandering graag een groot gevolg hebben. Zo hopen zij met hun oplossingen hun steentje bij te dragen aan de milieubescherming. Het merk doet dit voornamelijk door nieuwe dingen te ontwikkelen en door te blijven innoveren. Hierbij staat naast de natuur uiteraard jouw comfort voorop. Voor zuinige, slimme én comfortabele oplossingen kun je dus terecht bij Remeha.

Hybride warmtepomp laten installeren door Hybridegigant

Geen zin om de installatie van je hybride warmtepomp zelf te regelen? Geen zorgen. Een van onze professionele monteurs staat namelijk graag gereed om deze taak van je over te nemen. Het enige dat je hoeft te doen, is de installatieservice toe te voegen aan je bestelling en een moment vrij te maken in je agenda. Hierna leun je ontspannen achterover en geniet je moeiteloos van je gloednieuwe warmtepomp! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Handige accessoires

Je vindt in ons assortiment veel verschillende accessoires. Een daarvan is de waterontkalker van Kalkloos. Heb je last van kalk- en roestvorming in de badkamer en/of keuken? Dan is zo’n waterontkalker perfect voor jou. Je hebt hier met deze accessoire namelijk geen last meer van! Ben je benieuwd wat we nog meer voor praktische tools bieden? Bekijk dan alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Heb je nog vragen over de hybride warmtepomp? Stel ze dan gerust aan een van onze experts. Zij staan jou namelijk met veel plezier te woord via de chat, mail of telefoon.