Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Montage
Tappatroon
 

Grote boilers 30 liter

30 liter

Grote boilers 30 liter

Ben jij als eenpersoonshuishouden op zoek naar een grote boiler? Bekijk dan gerust onze grote boilers van 30 liter, met voldoende opties om jou te voorzien van jouw warm water wensen! Lees verder.

Wat is een grote boiler?

Een grote boiler gebruik je om het water dat je in huis gebruikt te verwarmen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het warme water waar je mee doucht. Omdat het water in het vat wordt warm gehouden, hoef je ook nooit te wachten tot het water warm is. Zodra je de kraan opendraait, geniet je van heerlijk warm water. Verder zijn alle grote boilers volledig elektrisch en kun je ze ook gebruiken voor mobiel sanitair, zoals een mobiele douche.

Voordelen van een grote boiler:

 • Overal in huis direct warm water;

 • Volledig elektrisch dus je hebt geen gasaansluiting nodig;

 • Goed geïsoleerd dus kostenbesparend;

 • Zowel voor in huis als voor mobiel sanitair.

Over Itho Daalderop en Stiebel Eltron

Itho Daalderop en Stiebel Eltron zijn twee van de topmerken op het gebied van duurzame binnenklimaat oplossingen. Het mooie aan beide merken is dat innovatie en duurzaamheid centraal staan. Hierdoor staan zowel Itho Daalderop als Stiebel Eltron altijd vooraan met de beste oplossingen, die uiteraard ook beter zijn voor ons milieu.

Welke boiler heb ik nodig?

Grote boilers zijn er in verschillende formaten. Zo zit er voor elk huishouden wel eentje tussen. Ben je benieuwd welke boiler jij nodig hebt? Bekijk dan het onderstaande overzicht. Let wel op dat dit gemiddelden zijn en er dus enigszins speling in zit, afhankelijk van factoren zoals de douchekop die je in gebruik hebt.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 1 à 2 personen

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 personen

 • 150 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen

 • 200 liter: geschikt voor huishoudens van 5 of meer personen

Boiler installatieservice van Hybridegigant

Voor de één is het installeren van een nieuwe boiler een eitje, voor de ander een karwei. Zie jij het niet zitten om je nieuwe boiler zelf te installeren? Dan helpen wij jou daar graag bij. Maak dus gebruik van onze installatieservice en ontvang een erkende monteur aan huis die het gehele installatieproces voor je uit handen neemt. Jij hebt er dus geen omkijken meer naar, waardoor jij je gerust bezig kunt houden met zaken die voor jou belangrijker zijn. Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Extra besparen

Meer besparen zonder daar meer moeite voor te doen? Dat is natuurlijk de ideale situatie. Deze situatie kun je creëren met behulp van Comfortsaver. Met Comfortsaver kun je namelijk tot wel 50% water en 30% energie besparen, terwijl je hier vrijwel niets voor hoeft te doen. Plaats je bestelling, installeer het item en klaar is kees: lagere water- en energierekeningen! Benieuwd naar meer van dit soort handige items? Bekijk dan alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Wanneer je vragen hebt, kun je deze bij ons neerleggen. Via de chat, mail of telefoon geeft een van onze experts jou graag alle antwoorden!