Filteren

 

ALL Electric

ALL Electric

All Electric

Ontdek onze selectie all-electric warmtepompen, waarbij elektriciteit de enige bron van energie is. Deze geavanceerde systemen bieden doeltreffende verwarming en koeling zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Verken onze collectie voor een milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. Lees verder

Wat is een All Electric warmtepomp?

Een All Electric warmtepomp werkt zoals de naam al weggeeft volledig elektrisch. Deze elektrische warmtepomp verwarmt zelfstandig jouw woning en het water dat je gebruikt. Dit betekent dus dat je geen cv-ketel meer nodig hebt. Je kunt met zo’n warmtepomp dus volledig afscheid nemen van (aard)gas. Een All Electric warmtepomp is goed voor het milieu en voor je portemonnee. Je stoot namelijk minder CO2 uit en bespaart op energiekosten! Belangrijk is wel dat je huis goed geïsoleerd is. De cv-ketel kan namelijk niet meer bijspringen als alleen de warmtepomp niet voldoende is in de wintermaanden.

Voordelen van een All Electric warmtepomp:

  • De hoeveelheid CO2 die je uitstoot vermindert;

  • Je woning wordt meer waard;

  • Je bespaart vanwege het hoge rendement;

  • Elektrisch verwarmen is veiliger dan op gas.

All Electric of hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is nét iets minder elektrisch dan een All Electric warmtepomp. De hybride warmtepomp werkt namelijk nog samen met de cv-ketel, welke op aardgas werkt. Bij een All Electric warmtepomp heb je ruimte nodig voor een boilervat voor het warme water. Heb je daar geen ruimte voor? Dan kun je beter kijken naar een hybride warmtepomp. Heb je daar wel ruimte voor én is jouw woning super goed geïsoleerd? Dan is een All Electric warmtepomp ideaal!

Installatie warmtepomp

Wil je de installatie van jouw All Electric warmtepomp uit handen geven? Geef de klus dan over aan ons. Wij zorgen dat een vakkundige monteur bij jou langskomt om alles van begin tot eind te regelen. Dit betekent dat jij je helemaal niet bezig hoeft te houden met de installatie, en dat je zonder zorgen direct kunt gaan genieten van je nieuwe warmtepomp. Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Accessoires om jouw huis mee af te maken

Accessoires maken jouw huis compleet. Niet alleen mooie, maar ook handige accessoires dragen bij aan een super huishouden. Denk bijvoorbeeld aan een waterbesparende set of een waterontkalker. Dit zijn dingen waar je in huis écht wat aan hebt! Neem voor de mogelijkheden vooral een kijkje bij alle accessoires.

Neem contact op met Hybridegigant

Het is wel zo fijn als je alle informatie krijgt die je nodig hebt. Neem bij vragen dus vooral contact met ons op via de chat, mail of telefoon.