Filteren

Aanbevolen leiding binnendiameter
Gewicht buitendeel kg
 

Mono Block Itho Daalderop

Itho Daalderop

Mono block Itho Daalderop

Wil je een warmtepomp, maar wil je dat deze weinig ruimte in beslag neemt? Bekijk dan eens de mono block warmtepompen van Itho Daalderop. Je plaatst hierbij namelijk slechts één unit maar verwarmt wel optimaal je woning! Lees meer

Wat is een mono block warmtepomp?

Een mono block warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en verwarmt hier jouw woning mee. Jouw woning wordt hierdoor dus op een energiezuinige manier verwarmd. Wat handig is aan deze warmtepomp, is dat deze slechts uit één unit bestaat, welke buiten wordt geplaatst. In deze unit zitten alle onderdelen van het systeem, daardoor vinden zowel de omzetting als afgifte van de warmte hier plaats. Je geniet met een mono block warmtepomp van een hoog rendement, waarmee je de originele investering weer gauw terugverdient. Verder is de installatie ook relatief gemakkelijk te doen.

Waarom mono block?

  • Hoger mogelijk rendement;

  • Je hoeft slechts één unit te plaatsen;

  • In verhouding stiller dankzij de grote ventilator;

  • Relatief gemakkelijk te installeren.

Itho Daalderop doet

Itho Daalderop gelooft in écht doen. Daarom steekt de organisatie de handen al decennialang uit de mouwen. Itho Daalderop doelt hiermee op het creëren van meer duurzaamheid in Nederland. Het opstropen van de mouwen werkt goed, want het merk wordt al meer dan 20 jaar gezien als echte marktleider in de energie neutrale nieuwbouw. Itho Daalderop schakelt snel en effectief, waardoor ze altijd direct op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de Nederlandse markt. Hier speelt het merk op in om vervolgens Nederland weer te voorzien van de beste en meest duurzame oplossingen. Want zoals Itho Daalderop het zegt: duurzaam denken is goed. Duurzaam doen is beter!

Mono block installatieservice van Hybridegigant

Een mono block warmtepomp installeren staat misschien niet bovenaan jouw to-do lijst. Daarom kun je bij ons terecht voor de installatie van jouw warmtepomp. Met een paar drukken op de knop voeg je de installatieservice toe aan je bestelling, waarna je een professionele monteur aan huis ontvangt. Hij zal alles tot in de puntjes voor je in orde maken, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van alle voordelen van je nieuwe warmtepomp! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Moeiteloos besparen met handige accessoires

Meer besparen in huis? Wij hebben dé super tool voor je gevonden. Met de Comfortsaver bespaar je namelijk tot wel 50% water en 30% energie. En het mooie aan dit item is dat je er bijna geen moeite voor hoeft te doen. Je bestelt hem, neemt hem in gebruik en de rekeningen gaan vanzelf omlaag! Ben je benieuwd naar meer van dit soort handige tools? Bekijk dan alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Meer informatie nodig? Wij zijn er voor je. Twijfel dus niet en neem contact op met een van onze experts. Dit kan via de chat, mail en telefoon.