Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Montage
Spanning
 

Grote boilers 150 liter

150 liter

Grote boilers 150 liter

Heb je een boiler nodig die jouw huishouden van 4 à 5 personen voorziet van warm water? Ontdek dan gerust onze grote boilers van 150 liter, waarmee je voldoende warm water tapt zonder hierop te hoeven wachten! Lees verder.

Wat is een grote boiler?

Een grote boiler zorgt ervoor dat het water dat jij in huis gebruikt warm is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tappen van warm water aan de wastafel of het nemen van een warme douche. Het fijne aan deze boilers is dat je altijd direct warm water tapt omdat het vat de warmte vasthoudt. Daarnaast zijn grote boilers volledig elektrisch en kun je ze ook gebruiken voor mobiel sanitair, zoals mobiele douche- of toiletcabines.

Voordelen van een grote boiler

 • Altijd warm water zonder te hoeven wachten;

 • Volledig elektrisch dus gas besparend;

 • Uitstekende isolatie waardoor je bespaart op stilstand verlies;

 • Je kunt kiezen uit veel verschillende capaciteiten.

Over Itho Daalderop en Stiebel Eltron

Itho Daalderop en Stiebel Eltron zijn twee organisaties die een plek aan de top hebben bemachtigd. Dit komt doordat beide merken constant blijven innoveren, waardoor ze altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Bij Itho Daalderop en Stiebel Eltron weet je dus zeker dat je kwaliteit kiest, met als pluspunt ook nog eens een goede stap richting verduurzaming.

Welke boiler moet ik kiezen?

Je gaat een grote boiler aanschaffen, maar je wil natuurlijk wel weten welke je dan nodig hebt. Om je daar een handje bij te helpen hebben wij het onderstaande overzicht gemaakt. Let wel op dat het hier om gemiddelden gaat. De exacte capaciteit hangt namelijk af van meerdere factoren, waaronder het type douchekop dat je gebruikt.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 1 à 2 personen

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 personen

 • 150 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen

 • 200 liter: geschikt voor huishoudens van 5 of meer personen

Boiler montageservice van Hybridegigant

Kies je voor onze installatieservice, dan kies je voor ultiem gemak en comfort. Je ontvangt namelijk een professionele monteur aan huis die de last van het gehele installatieproces van je schouders af haalt. De monteur doorloopt het proces van A tot Z zodat jij in no time kunt genieten van de warmte van je nieuwe boiler. En hiervoor hoef jij slechts de service aan te vinken tijdens het plaatsen van je bestelling en een gaatje vrij te houden in je agenda! Wil je meer weten over deze service? Bekijk montage en installatie.

Praktische tools voor bij jou thuis

Ben je de strijd met kalk in huis zat? Maak dan kennis met Kalkloos. Deze waterontharder zorgt er namelijk voor dat je zo goed als af bent van alle kalk- en roestvorming in de badkamer en/of keuken. Begraaf de strijdbijl en kies voor Kalkloos, zodat je de tijd die je overhoudt kunt besteden aan zaken die voor jou belangrijker zijn! Meer van dit soort handige items vind je bij alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Met vragen kun je altijd bij ons terecht. Aarzel dus niet en neem gerust contact op via de chat, mail of telefoon.