Filteren

Merk
Afmetingen buitendeel h b d
Aanbevolen leiding binnendiameter
Gewicht buitendeel kg
Geluidsvermogen buiten db a
 

Mono Block

Mono Block

Mono Block

Verwelkom de toekomst van energie-efficiënte verwarming en koeling met onze mono block warmtepompen. Deze geavanceerde systemen bieden een alles-in-één oplossing, zonder dat er een buitenunit nodig is. Ontdek onze collectie voor hoogwaardige verwarmings- en koelingsoplossingen die zowel duurzaam als efficiënt zijn. Lees verder.

Wat is een Mono Block warmtepomp?

Een Mono Block warmtepomp bestaat uit één unit en verwarmt jouw woning op een energiezuinige manier. Deze ene unit plaats je buiten, en hierin vindt zowel de omzetting als de afgifte van warmte plaats. Er wordt warmte aan de buitenlucht onttrokken en hiermee wordt uiteindelijk jouw huis verwarmd. Zo’n Mono Block warmtepomp heeft een hoog rendement, dus de originele investering verdien je relatief snel terug. Daarnaast is de installatie vrij gemakkelijk, dus hoef je daar ook weinig rekening mee te houden.

Alleen de allerbeste bij Hybridegigant! Wij zorgen ervoor dat jij ultiem kan genieten van je Mono Block en daarom hebben wij alleen A-merken in ons assortiment:

Voordelen van een Mono Block warmtepomp:

  • Hoog rendement waarmee je de investering relatief snel terugverdient;

  • Slechts één unit dus je hoeft maar op één plek ruimte te hebben;

  • De plaatsing is makkelijk en vlot;

  • Is stiller vanwege de grote ventilator.

Mono Block of Split?

Bij Mono Block zit alles in één unit. De Split uitvoering is verdeeld in twee onderdelen: de binnen- en buitenunit. Welke warmtepomp je kiest, hangt af van verschillende factoren. Enkele factoren die meespelen zijn je budget, de hoeveelheid ruimte die je hebt, jouw woonsituatie en de installatie. Met een Mono Block warmtepomp haal je bijvoorbeeld je investering er sneller uit, omdat het rendement hoger is. Verder is een Mono Block warmtepomp het meest geschikt voor de bestaande bouw en renovaties en verloopt de plaatsing vlotter dan die van een Split warmtepomp.

Laat jouw warmtepomp installeren door Hybridegigant

Misschien zie je het niet zitten om je Mono Block warmtepomp zelf te installeren. Gelukkig kun je in dat geval rekenen op onze installatieservice! Door gebruik te maken van deze service, gooi je al je zorgen uit het raam. Je hoeft je namelijk niet meer bezig te houden met hoe de warmtepomp geïnstalleerd moet worden, maar je kunt direct gaan genieten van alle voordelen! Meer over deze service vind je bij montage en installatie.

Handige accessoires voor in huis

Van leuke lijstjes aan de muur tot een keukenkraan die van kleur matcht met de spoelbak, jouw huis is af wanneer er accessoires aan toegevoegd zijn. Voor de handige zijde van accessoires kun je bij ons terecht. In ons assortiment vind je namelijk enorm handige dingen zoals een waterbesparende set of een waterontharder. Bekijk alle accessoires en kies uit wat voor jouw huishouden van belang is!

Contact

Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust. Je kunt dan rekenen op een expert die jou verder helpt. Contact opnemen kan via de chat, mail of telefoon.