Filteren

Merk
Afmetingen (hxbxd)
Montage
 

Grote boilers 100 liter

100 liter

Grote boilers 100 liter

Op zoek naar een boiler die jouw huishouden van 3 à 4 mensen kan voorzien van warm water? Dan zit je goed bij de grote boilers van 100 liter! Lees verder.

Wat is een grote boiler?

Een grote boiler verwarmt het water dat je in huis gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het warm bad- en douchewater en natuurlijk warm water aan de wastafel. Wat fijn is aan zo’n boiler, is het goed geïsoleerde vat. Hier blijft het water namelijk goed in warm, waardoor je altijd direct warm water tapt. Daarnaast zijn grote boilers ook nog eens volledig elektrisch en kun je ze gebruiken voor mobiel sanitair.

Voordelen van een grote boiler

 • Meteen warm water overal in huis;

 • Gas besparend omdat hij volledig elektrisch is;

 • Uitstekende isolatie waardoor je op kosten bespaart;

 • Je kunt kiezen uit veel verschillende formaten.

Over Stiebel Eltron

Je kunt bij Stiebel Eltron terecht voor duurzame oplossingen die wonen extra comfortabel maken. De organisatie is dan ook druk bezig met het promoten van de energietransitie. Stiebel Eltron gelooft namelijk dat milieuverantwoorde, efficiënte en comfortabele gebouwendiensten op basis van duurzame energiebronnen niet alleen de toekomst zijn, maar nu al de realiteit.

Welk formaat boiler heb ik nodig?

Je vindt grote boilers in grote en kleine formaten. Daarom is er ook voor elk huishouden een passend exemplaar. Ben je benieuwd welk formaat jij nodig hebt? Bekijk dan de onderstaande opsomming voor wat inzicht. Houd er wel rekening mee dat het hier gaat om gemiddelden. Er spelen namelijk verschillende factoren mee, zoals het type douchekop dat je gebruikt.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 1 à 2 personen

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 personen

 • 150 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen

 • 200 liter: geschikt voor huishoudens van 5 of meer personen

Boiler installatieservice van Hybridegigant

Om zeker te weten dat jouw nieuwe boiler piekfijn in orde wordt geïnstalleerd, kun je het beste bij ons terecht. Onze installatieservice heeft namelijk al talloos veel mensen blij gemaakt met hun nieuwe boiler. Wil jij je ook bij deze groep blije mensen aansluiten? Kies dan voor deze service tijdens het plaatsen van je bestelling. Je ontvangt dan een erkende specialist aan huis die alles van A tot Z voor je regelt, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Handige accessoires voor in huis

Ben jij ook altijd op zoek naar de handigste items voor in huis? Dan is Kalkloos een mega tip voor jou. Met de waterontharder van Kalkloos zeg je vaarwel tegen zo goed als alle kalk- en roestvorming in de keuken en/of badkamer. Dit betekent dus dat je die strijd zelf niet meer aan hoeft te gaan! Ben je benieuwd naar meer van dit soort handige tools? Bekijk dan eens alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Vragen mag je altijd stellen. Twijfel dus niet en neem gerust contact op via de chat, mail of telefoon.