Filteren

Merk
Gewicht binnenunit
Gewicht buitenunit
 

Hybride warmtepompen

Hybride warmtepompen

Hybride warmtepompen

Welkom in de wereld van geavanceerde verwarming en koeling met onze assortiment hybride warmtepompen. Deze ingenieuze systemen bieden de perfecte mix van traditionele verwarmingstechnologie en milieuvriendelijke warmtepomptechnologie. Met efficiëntie als kern bieden ze comfortabele temperaturen terwijl ze tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren. Ontdek de ideale oplossing voor duurzame verwarming en koeling in ons uitgebreide aanbod. Lees verder.

Wat is een hybride warmtepomp?

De hybride warmtepomp werkt deels elektrisch en deels op aardgas (cv-ketel). De warmtepomp haalt warmte uit de lucht en gebruikt deze om het water in de cv-ketel te verwarmen. Kan de warmtepomp niet genoeg verwarmen, bijvoorbeeld met koude dagen? Dan springt de cv-ketel bij. Je bent met zo’n hybride warmtepomp uiteindelijk dus energiezuinig bezig, wat goed is voor het milieu én voor jouw rekeningen!

Bij Hybridegigant denken wij met jou mee. Daarom hebben wij ons assortiment aangevuld met A-merken. Je kan uit de volgende hybride warmtepompen kiezen:

Voordelen van een hybride warmtepomp:

  • Bespaar enorm op de energiekosten;

  • Een hybride warmtepomp is beter voor het milieu;

  • Jouw woning wordt meer waard;

  • In de zomermaanden koelt de hybride warmtepomp jouw woning.

Hybride of All Electric warmtepomp?

De hybride warmtepomp is ideaal voor woningen die relatief moeilijk verwarmd worden. De cv-ketel springt in dat geval namelijk bij. Een All Electric warmtepomp komt pas tot zijn recht in een uitstekend geïsoleerde woning. Is jouw woning dus niet goed genoeg geïsoleerd? Dan is het beter om voor een hybride warmtepomp te gaan. Dan verwarm je jouw woning alsnog in goede orde tijdens de koudere dagen. Omdat extreme isolatiemaatregelen duur kunnen zijn, is het voor veel woningen voordeliger om een hybride warmtepomp aan te schaffen. De hybride warmtepomp is ook een mooie opstap van de cv-ketel naar een warmtepomp. Volledig elektrisch worden kan altijd nog in de toekomst!

Wie installeert mijn warmtepomp?

Jouw warmtepomp laten installeren door een specialist? Kies dan voor onze installatieservice. Wanneer je voor deze service kiest, kun je rekenen op een gemakkelijk en zorgeloos installatieproces. Een van onze vakkundige monteurs komt dan namelijk bij jou op bezoek om alles van A tot Z voor je te regelen. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van alle voordelen van je nieuwe warmtepomp! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Op zoek naar accessoires?

Nieuwe wandmengkraan nodig of zoek je nog een goede waterontharder? Voor handige accessoires als deze kun je terecht bij ons assortiment aan accessoires. Want naast mooie accessoires, zijn de handige natuurlijk ook niet te missen! Bekijk dus goed alle accessoires en kies uit wat jij nog nodig hebt.

Contact opnemen met Hybridegigant

Je kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. Aarzel dus niet als je nog vragen hebt en neem contact op!