Filteren

 

Grote boilers 200 liter

200 liter

Grote boilers 200 liter

Heb jij een groot huishouden en ben je op zoek naar een boiler? Ontdek dan al onze grote boilers van 200 liter. Hiermee voorzie je het hele huishouden van warm water, zonder hierop te hoeven wachten! Lees verder.

Wat is een grote boiler?

Een grote boiler verwarmt al het water dat je in huis gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het warme water waar je mee doucht. Omdat de boilers goed geïsoleerd zijn, blijft het water in het vat warm. Dit betekent dat wanneer jij wil douchen, je niet hoeft te wachten tot het water warm is. Daarnaast zijn grote boilers volledig elektrisch én te gebruiken voor mobiel sanitair.

Voordelen van een grote boiler

 • Altijd meteen warm water uit de kraan;

 • Volledig elektrisch dus geen gasaansluiting nodig;

 • Goede isolatie waarmee je bespaart op stilstand verlies

 • Beschikbaar in veel verschillende formaten.

Over Stiebel Eltron

Stiebel Eltron biedt ons verschillende oplossingen om comfortabel wonen mogelijk te maken, waaronder grote boilers. Stiebel Eltron is een van de bedrijven aan de top voor duurzame gebouwentechniek in Europa. Ze willen dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan de distributie van efficiënte, op elektriciteit gebaseerde serviceproducten voor gebouwen.

Welke boiler heb ik nodig?

Wanneer je een grote boiler gaat aanschaffen is het altijd even goed kijken welk formaat je nodig hebt. Om je daarbij te helpen, hebben we het onderstaande overzicht voor je gemaakt. Houd er wel rekening mee dat het hier gaat om gemiddelden, en dat het exacte formaat afhangt van verschillende factoren zoals het type douchekop dat je gebruikt.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 1 à 2 personen

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 personen

 • 150 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen

 • 200 liter: geschikt voor huishoudens van 5 of meer personen

Boiler laten installeren door Hybridegigant

Laat jij jouw nieuwe boiler ook liever installeren door een specialist? Kies dan voor onze installatieservice, waarbij je een professionele en erkende monteur aan huis ontvangt. Deze monteur neemt het gehele installatieproces uit handen, waardoor jij hier geen omkijken meer naar hebt. Geniet van het gemak en kies dus voor deze service. Zo weet je zeker dat je snel en zonder obstakels kunt genieten van je nieuwe boiler! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Handige items voor bij jou in huis

Maak jij het huishouden ook het liefst zo makkelijk mogelijk voor jezelf? Kijk dan eens naar Kalkloos. Hiermee ben je namelijk zo goed als af van alle kalk- en roestvorming in jouw keuken en/of badkamer. Dit betekent dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over kalk en de tijd die je overhoudt kunt gebruiken voor leukere dingen. Dat is altijd fijn, toch? Bekijk alle accessoires voor meer van dit soort handige tools.

Contact opnemen met Hybridegigant

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Een van onze experts helpt je graag via de chat, mail of telefoon!