Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Afmetingen (hxbxd)
Montage
Spanning
Tappatroon
 

Grote boilers 80 liter

80 liter

Grote boilers 80 liter

Bestaat jouw huishouden uit zo’n 3 personen en wil je genieten van warm water, zonder daarop te hoeven wachten? Neem dan vooral een kijkje bij de grote boilers van 80 liter! Lees verder.

Wat is een grote boiler?

Een grote boiler zorgt ervoor dat jij warm water kunt gebruiken in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan die warme douche of dat warme water uit de wastafel. Het fijne aan zo’n boiler is vooral dat je niet hoeft te wachten tot het water warm is. Omdat het water warm wordt gehouden in het vat tap je namelijk altijd direct warm water. Daarnaast zijn de boilers ook nog eens volledig elektrisch én kun je ze gebruiken voor mobiel sanitair.

Voordelen van een grote boiler

 • Direct warm water waar en wanneer je maar wil;

 • Compleet elektrisch dus gas besparend;

 • Uitstekende isolatie waarmee je bespaart op kosten;

 • Beschikbaar in meerdere capaciteiten.

Over Itho Daalderop en Stiebel Eltron

Itho Daalderop en Stiebel Eltron hebben beiden een enorm innovatieve aard. Met deze mooie kwaliteit in bezit weten de organisaties goed hun weg te vinden in de energietransitie. Ze ontwikkelen namelijk de nieuwste oplossingen van de hoogste kwaliteit, die ook nog eens beter zijn voor het milieu!

Welke grote boiler voor mijn huishouden?

Grote boilers zijn er in verschillende maten. Het mooie daaraan is dat er voor elk huishouden wel passende boiler bestaat. Om een idee te krijgen van welke boiler jij nodig hebt, hebben wij het onderstaande overzicht gemaakt. Let er hierbij wel op dat dit gemiddelden zijn, en er dus nog speling in zit die afhangt van factoren zoals jouw type douchekop.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 1 à 2 personen

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 personen

 • 150 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen

 • 200 liter: geschikt voor huishoudens van 5 of meer personen

Boiler laten monteren door Hybridegigant

Geen zin of tijd om je nieuwe boiler zelf te installeren? Reken dan maar op onze installatieservice! Je ontvangt dan namelijk een erkende specialist aan huis die het gehele proces uit handen neemt. Ideaal dus, want je hoeft zelf vrijwel niets te doen maar je geniet wel snel van je nieuwe, uitstekend geïnstalleerde boiler! Ben je benieuwd naar meer informatie rondom deze service? Bekijk dan montage en installatie.

Moeiteloos extra besparen

Besparen zonder te veel extra inspanning? Dat kan dankzij Comfortsaver. Je bespaart met dit handige accessoire namelijk tot wel 50% water en 30% energie, terwijl je vrijwel niets hoeft te doen. Je bestelt het item en installeert hem, en je zult al gauw merken dat de water- en energierekeningen dalen! Voor meer van dit soort handige items kun je terecht bij alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Met veel plezier helpt een van onze experts je dan verder! Dit kan via je de chat, telefonisch of per mail.