Filteren

 

Accessoires Keukenboiler accessoires

Keukenboiler Accessoires

Heb jij een keukenboiler of wil je er één kopen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Hier vind je namelijk alle keukenboiler accessoires  die jij nodig hebt als je een keukenboiler aanschaft. Iedere keukenboiler is natuurlijk anders, maar  bij het installeren van de boiler heb je altijd een boileraansluitset nodig. Het is daarom altijd handig om even te controleren wat er bij jouw uitgekozen keukenboiler van toepassing is. Lees verder om meer te ontdekken over de keukenboiler accessoires op Boilergigant.

Close in keukenboiler

Bij Boilergigant verkopen wij keukenboilers in verschillende soorten en maten. Een veelvoorkomende keukenboiler is de close in boiler. In de meeste huishoudens moet de boiler onder in het keukenkastje worden aangesloten. Daar is deze boiler geschikt voor.

Een aantal voordelen van de close in keukenboilers op een rijtje:

  • Hoog comfort met een laag verbruik
  • Direct warm water
  • Werkt water- en energiebesparend
  • Verschillende inhoudsmaten beschikbaar

Heb jij moeite met het vinden van de juiste boiler voor jouw huishouden? Ontdek de Boilerwijzer en kom erachter welke boiler het beste bij jou past!

Keukenboiler aansluiten

Welke boiler je ook koopt, er is één keukenboiler accessoire die noodzakelijk is: de boileraansluitset. Een keukenboiler kan niet worden aangesloten zonder boileraansluitset. Het is daarom belangrijk dat je deze meebesteld als je een keukenboiler koopt. Bij Boilergigant verkopen wij verschillende aansluitsets van verschillende merken. Hoe weet je welke geschikt is voor jouw boiler? Dat hebben wij makkelijk voor jou gemaakt. Bij het bestellen van de boiler kan je namelijk aanvinken dat je de boileraansluitset mee wilt bestellen. Zo krijg jij altijd de juiste aansluitset voor jou boiler aan de deur geleverd.

Voorkom kortsluiting met de CombiSwitch

Het kan voorkomen dat jouw elektragroep overbelast raakt door alle keukenapperatuur die jij hebt staan. Met de CombiSwitch kan je dit probleem voorkomen. Deze accessoire biedt jou de mogelijkheid om jouw boiler te installeren naast een ander elektrisch apparaat in jouw keuken. Zo kan jij jouw keukenboiler op dezelfde stroomgroep plaatsen, zoals jouw oven of vaatwasser. Door gebruik te maken van de CombiSwitch hoef jij geen aparte elektragroep aan te leggen in jouw keuken. Bekijk nu de Inventum CombiSwitch of Itho Daalderop CombiSwitch op Boilergigant.

Montage en installatie service bij Boilergigant

Met een boileraansluitset die past bij jouw keukenboiler kan je makkelijk jouw keukenboiler plaatsen in jouw keuken. Natuurlijk heeft iedereen hier niet altijd zin in of tijd voor. Daarom biedt Boilergigant een montage en installatie service aan. Het werkt heel simpel. Vink bij het plaatsen van de bestelling aan dat je gebruik wilt maken van de service. Onze monteur zal dan binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak te maken. Laat je het aansluiten van jouw boiler dus liever aan een professional over? Ontdek onze installatie en montage pagina op Boilergigant.

Contact | Keukenboiler Accessoires

Heb jij vragen over onze keukenboiler accessoires  of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste boiler? Onze boiler expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw brandende vragen te beantwoorden. Ontdek de klantenservice pagina en chat, bel of mail met Marcel.