Filteren

 

ALL Electric Itho Daalderop

Itho Daalderop

All Electric Itho Daaldeorp

Ben je klaar om de stap richting All Electric te zetten? Kies dan voor Itho Daalderop! De Itho Daalderop warmtepompen zijn namelijk 100% elektrisch én 100% afgestemd op jouw behoeften. Lees verder.

Wat is een All Electric warmtepomp?

Een All Electric warmtepomp voorziet jou van comfort in huis door jouw woning te verwarmen en warm water te leveren. Een All Electric warmtepomp is, zoals de naam misschien al verklapt, volledig elektrisch. Hij haalt warmte uit de buitenlucht, bodem of ventilatielucht en doet dit dus puur en alleen op elektriciteit. Met zo’n elektrische warmtepomp bespaar je enorm op je gasrekening. Enorm aantrekkelijk voor je portemonnee dus! Maar ook voor het milieu, aangezien jouw CO2-uitstoot enorm wordt verminderd.

Waarom All Electric?

  • Je bent volledig af van gasverbruik;

  • Het is veel duurzamer en veiliger;

  • Nog goedkoper wanneer je zelf energie opwekt;

  • Zeer hoog rendement.

Over Itho Daalderop

Wist je dat Itho Daalderop zich puur en alleen op de Nederlandse woningen focust? Het merk kent de Nederlandse woningen van binnen en van buiten, waardoor alle producten speciaal voor onze woningen zijn ontwikkeld. Met een oplossing van Itho Daalderop weet je dus altijd zeker dat het is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Verder wordt ook alles lokaal ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee bespaart Itho Daalderop dus ook nog eens onnodige kilometers!

Installatieservice van Hybridegigant

Geen zin om zelf je warmtepomp te installeren? Wij staan voor je klaar! Wanneer je voor onze installatieservice kiest, sturen wij namelijk een professionele monteur bij je langs die de hele klus uit handen neemt. Ga jij ook voor gemak? Vink deze service dan aan tijdens het plaatsen van je bestelling. Zo geniet je snel en moeiteloos van je nieuwe aanwinst! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Praktische accessoires voor in huis

Je kunt bij ons terecht voor meerdere praktische accessoires. Een van die accessoires is de waterontkalker van Kalkloos. Met de waterontkalker van Kalkloos zeg je definitief gedag tegen kalk- en roestvorming in de badkamer en keuken. Perfect dus als je deze strijd wil beëindigen! Ben je benieuwd naar onze andere handige items? Bekijk dan gauw alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust via de chat, mail of telefoon. Een van onze experts staat jou graag te woord.