Filteren

Nominale inhoud
Jaarverbruik
 

Warmtepompboilers Nibe

Nibe

Warmtepompboiler Nibe

Op zoek naar een warmtepompboiler van kwaliteit? Atlantic heeft ze voor je! Met Atlantic weet je zeker dat je kwaliteit in huis brengt. Geniet dus zonder moeite overal in huis van warm water.

Wat is een warmtepompboiler?

Met een warmtepompboiler ben jij onmiddellijk voorzien van jouw gewenste hoeveelheid warm water. Al het warme water dat je tapt in huis, bijvoorbeeld onder de douche of in de keuken, komt direct uit deze warmtepompboiler. Dit is een lucht/water warmtepomp, die warmte uit de lucht haalt om vervolgens jouw water mee te verwarmen. Warmtepompboilers zijn zeer energiezuinig en milieuvriendelijk. Een goed alternatief voor het traditionele waterverwarmingssysteem dus.

Waarom een warmtepompboiler?

  • Je gebruikt geen fossiele brandstoffen;

  • Minder elektriciteitsverbruik;

  • Je bent voorzien van een grote hoeveelheid water;

  • Goed voorbereid op de energietransitie.

Over Atlantic

Atlantic vindt het belangrijk om aan jouw comfort behoeftes te voldoen. Daarom levert het merk de beste kwaliteit aan thermisch comfort. Al miljoenen mensen over de hele wereld genieten momenteel al van de oplossingen van Atlantic. Ze staan voor het bieden van een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat en dat lijkt ze zeker te lukken!

Warmtepompboiler laten installeren door Hybridegigant

Liever toekijken terwijl jouw warmtepompboiler wordt geïnstalleerd? Dat kan! Je kunt namelijk bij ons terecht voor het afhandelen van de installatie. Wanneer je kiest voor onze installatieservice, komt er een erkende monteur bij je langs die alles van begin tot eind voor je in orde maakt. Kijk dus toe terwijl een professional het comfort in jouw huis naar een hoger niveau brengt! Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Praktische accessoires

Accessoires zijn er niet alleen om mooi te zijn, maar ook om jouw leven makkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan de Comfortsaver, een super handige besparende douchekop. Hiermee bespaar je enorm veel water en energie, terwijl je er amper iets voor hoeft te doen! Meer van dit soort toffe items vind je bij alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Wil je meer informatie over onze warmtepompboilers? Neem dan contact op met een van onze experts. Je kunt ze bereiken via de chat, mail of telefoon.