Filteren

 

Hybride warmtepompen Intergas

Intergas

Hybride warmtepompen Intergas

Nieuwsgierig naar hybride warmtepompen? Bekijk dan vooral de hybride warmtepompen van Intergas. Bij Intergas staan kwaliteit en comfort namelijk voorop, naast duurzaamheid natuurlijk! Lees verder.

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp zorgt ervoor dat jij van een verwarmd huis én warm water kunt genieten. Met een dergelijke warmtepomp kan de kamer bijvoorbeeld op een heerlijke temperatuur zijn wanneer je uit de warme douche stapt. Zo voorzie je jezelf van het ultieme comfort! Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. Dit betekent dus dat je ook je ketel nog deels gebruikt. Indien nodig springt de ketel bij voor het leveren van extra warmte.

Waarom een hybride warmtepomp?

  • Milieuvriendelijker;

  • Dalende energierekeningen;

  • Ideaal als je nog niet volledig op elektriciteit wil overstappen;

  • Op warme dagen wordt je woning ook gekoeld.

Over Intergas

Intergas houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met het perfectioneren van verwarmingssystemen. Zij zien het daarom ook als hun plicht om in de energietransitie te blijven innoveren zodat er volgens de nieuwe richtlijnen nog steeds comfortabele warmte beschikbaar is. Intergas verlegt dus graag grenzen, en niet alleen figuurlijk. Het merk is inmiddels namelijk een wereldwijde marktleider op het gebied van hoog rendement cv-ketels!

Hybridegigant installeert jouw warmtepomp

Geen zin in gedoe? Kies dan voor onze installatieservice. Met deze service wordt alles met betrekking tot de installatie namelijk uit handen genomen door een professionele monteur. Hij zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is, zodat jij voor je het weet kunt genieten van het comfort. Kies dus voor gemak en vink onze installatieservice aan tijdens het plaatsen van je bestelling! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Praktische accessoires

Je kunt bij ons terecht voor verschillende handige items. Een mooi voorbeeld is de waterontkalker van Kalkloos. Wanneer je last hebt van kalk- en roestvorming in de badkamer of keuken, is deze waterontkalker jouw beste vriend. Je neemt hiermee namelijk volledig afscheid van die kalk- en roestvorming! Ben je benieuwd naar de andere handige tools in ons assortiment? Bekijk dan alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Meer weten over de hybride warmtepomp? Chat, mail of bel dan gerust met een van onze experts. Zij helpen jou graag verder!