Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Montage
 

Grote boilers 50 liter

50 liter

Grote boilers 50 liter

Ben jij zowel een eenpersoonshuishouden als een echte warm water liefhebber? Bekijk dan gerust alle grote boilers van 50 liter. Daarmee zit je namelijk helemaal goed! Lees verder.

Wat is een grote boiler?

Met een grote boiler verwarm je het water dat je in huis gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het warme water dat je gebruikt om mee in bad te gaan. Het fijne aan zo’n boiler is dat hij het water in het vat warm houdt. Dit zorgt ervoor dat jij direct warm water tapt, zonder hierop te hoeven wachten! Verder zijn grote boilers volledig elektrisch en zijn ze ook te gebruiken voor mobiel sanitair, zoals mobiele toiletten.

Voordelen van een grote boiler

 • Direct warm water;

 • Volledig elektrisch dus je bespaart op gas;

 • Goed geïsoleerd waardoor je op kosten bespaart;

 • Zowel in huis te gebruiken als voor mobiel sanitair.

Over Itho Daalderop en Stiebel Eltron

Itho Daalderop en Stiebel Eltron richten zich op het ontwikkelen van duurzame en comfortabele oplossingen voor in huis. Denk hierbij dus aan warm water, maar ook het verwarmen of koelen van je woning. Dankzij de innovatieve aard van deze organisaties kunnen we tegenwoordig kiezen uit verschillende manieren om ons huis nóg fijner te maken!

Welke grote boiler heb ik nodig?

Er is voor ieder huishouden wel een passende grote boiler. Dit omdat je kunt kiezen uit veel verschillende formaten. Benieuwd welke boiler bij jouw huishouden past? Zie dan het onderstaande overzicht. Houd er wel rekening mee dat dit gemiddelden zijn en er dus speling in zit die afhangt van persoonlijke factoren zoals jouw type douchekop.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 1 à 2 personen

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 personen

 • 150 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen

 • 200 liter: geschikt voor huishoudens van 5 of meer personen

Boiler laten installeren door Hybridegigant

Houd jij ook van volledige service? Dan zit je met onze installatieservice zeker goed. Wanneer je kiest voor deze service, zorgen wij namelijk dat jouw nieuwe boiler feilloos wordt geïnstalleerd. Het gehele proces wordt van A tot Z uit handen genomen en uitgevoerd door een specialist. Hierdoor heb jij tijd over voor zaken die voor jou belangrijker zijn, zoals vast beginnen met koken of de nodige e-mails wegwerken. Meer weten? Bekijk dan montage en installatie.

Bespaar gemakkelijk meer

Zonder te veel moeite meer besparen in huis? Dat kan met Comfortsaver. Met dit handige accessoire bespaar je namelijk tot wel 50% water en 30% energie, terwijl je daar weinig inspanning voor hoeft te leveren. Je plaatst je bestelling, installeert de Comfortsaver en voilà: de rekeningen dalen! Benieuwd naar meer van dit soort handige tools? Bekijk dan vooral alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Voor meer informatie kun je altijd terecht bij een van onze experts. Je kunt hen bereiken via de chat, mail of telefoon.