Filteren

 

CV Ketels ATAG

ATAG

Cv-ketels Atag

Nog niet overstappen op de warmtepomp, maar wel comfortabel je woning verwarmen? Bekijk dan eens de cv-ketels van Atag. Hiermee geniet je namelijk ook nog steeds van een heerlijk verwarmd huis en warm water. Lees meer

Wat is een cv-ketel?

Een cv-ketel, ook wel centrale verwarmingsketel genoemd, zorgt voor de warmte in jouw woning. Het gaat dan om zowel de verwarming als sanitair water. Verhoog je de temperatuur in huis of ga je bijvoorbeeld warm douchen? Dan gaat de ketel voor je aan de slag. Hij verwarmt het water met een brander die werkt op aardgas of stookolie, en voorziet jou van de gewenste hoeveelheid warmte. Het overschot aan water koelt af en stroomt weer terug de cv-ketel in. Hier begint het proces opnieuw zodra je weer behoefte hebt aan warmte.

Daarnaast is het mogelijk om een cv-ketel te combineren met een hybride warmtepomp! De hybride warmtepomp haalt namelijk warmte uit de lucht en gebruikt dit dan om het water in de cv-ketel op te warmen. Krijg je tijdens de koude dagen te weining warmte? Geen zorgen de cv-ketel springt dan bij!

Waarom een (nieuwe) cv-ketel?

  • In verhouding goedkoper;

  • Flinke besparing op stookkosten;

  • Je kunt de aanschaf van een warmtepomp nog even voor je uit schuiven;

  • Je woning wordt meer waard.

Atag gaat tot het uiterste

Wat bij Atag klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes. Waar het merk meer dan 70 jaar geleden in een Achterhoeks schuurtje is ontstaan, zijn ze nu een van de marktleiders in hun veld. Bij Atag is het een dagelijkse taak om tot het uiterste te gaan. Hiermee wil de organisatie de mooiste en meest gebruiksvriendelijke producten ontwikkelen voor jouw gebruik. Dit doet het merk met respect voor hun rijke verleden, maar ook met gezonde nieuwsgierigheid naar de toekomst.

Cv-ketel laten installeren door Hybridegigant

Bij Hybridegigant weet je zeker dat jouw nieuwe cv-ketel piekfijn in orde wordt geïnstalleerd. Kies jij dus ook graag voor zekerheid? Ga dan voor onze installatieservice, waarbij je een erkende monteur aan huis ontvangt. Met deze service valt er meteen een last van je schouders. Je hoeft zelf namelijk niets te doen, maar geniet wel zo snel mogelijk van de warmte van je nieuwe ketel! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Bespaar moeiteloos met deze accessoire

Wil je zonder moeite meer besparen in huis? Wij hebben de perfecte oplossing gevonden. De Comfortsaver vraagt vrijwel geen inspanning van jou, maar je gaat er enorm op vooruit op het gebied van besparen. Je bespaart door de Comfortsaver te gebruiken namelijk tot wel 50% water en 30% energie! Meer van dit soort handige items vind je bij de accessoires.

Contact met Hybridegigant

Meer weten over cv-ketels? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze experts. Zij staan graag voor jou klaar via de chat, mail en telefoon.