Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Spanning
 

Grote boilers 120 liter

120 liter

Grote boiler 120 liter

Op zoek naar een boiler die jou voorziet van al het warme water dat je maar wenst? Bekijk dan vooral de grote boilers van Itho Daalderop en Stiebel Eltron. Deze boilers bieden jou namelijk ultiem comfort, waar en wanneer je maar wil! Lees meer.

Wat is een grote boiler?

Een grote boiler gebruik je om alle warm water gerelateerde apparaten in huis te voorzien van warm water. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de warme douche die je neemt, het warme bad waar je vaak in zit of het warme water uit de wastafelkraan. Het fijne aan grote boilers, naast dat ze volledig elektrisch zijn, is dat ze het opgeslagen water warm houden. Hierdoor tap je altijd direct warm water. Wachten tot het water warm is wanneer je gaat douchen is dus verleden tijd. Je kunt een grote boiler overigens ook gebruiken om mobiel sanitair te voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tijdelijke douche- of toiletcabine.

Voordelen van een grote boiler:

  • Altijd direct warm water tappen;

  • Volledig elektrisch dus je hebt geen gasaansluiting nodig;

  • Waterbesparend en duurzaam;

  • Lange levensduur.

Koplopers Itho Daalderop en Stiebel Eltron

Itho Daalderop en Stiebel Eltron zijn twee enorm grote merken op het gebied van warmteoplossingen voor in huis. Je kunt het ook wel echte marktleiders of koplopers noemen. Dit komt voornamelijk door de innovatieve aard van beide merken. Doordat ze blijven innoveren en groeien, weten ze altijd op de beste manier aan te sluiten op de wensen en behoeften van de gebruikers. Daarom is iedereen ook zo te spreken over deze merken, ze weten écht wat je nodig hebt! Hierdoor gebruiken al talloze huishoudens met veel plezier oplossingen van Itho Daalderop en Stiebel Eltron.

Installatieservice grote boiler van Hybridegigant

Heb je wel meer te doen dan het installeren van je nieuwe boiler? Wij staan graag voor je klaar! Je kunt namelijk bij ons terecht voor de installatie van jouw nieuwe aanwinst. Je ontvangt hierbij een erkende monteur aan huis, die het gehele installatieproces van begin tot eind van je overneemt. Dit houdt dus in dat jij je bezig kunt houden met dingen die voor jou belangrijker zijn, zoals e-mails beantwoorden of eten koken. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Praktische accessoires voor in huis

Soms heb je accessoires nodig die het leven een beetje makkelijker maken. Worstel je bijvoorbeeld met kalk- en roestvorming in de badkamer en keuken? Dan is de waterontharder van Kalkloos dé accessoire die jij nodig hebt. Hiermee voorkom je zo goed als alle kalk- en roestvorming, waardoor jij jouw tijd weer kunt besteden aan leukere dingen! Benieuwd naar meer handige items? Bekijk dan alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Voor meer informatie kun je altijd bij ons terecht. Neem dus gerust contact op via de chat, mail of telefoon. Een van onze experts helpt jou dan graag verder.