Filteren

Merk
Gewicht
Toon meer
Nominale inhoud
Toon meer
Geluid
Toon meer
Vermogen warmtepomp
Toon meer
Jaarverbruik
Toon meer
Max aanvoertemperatuur
Toon meer
 

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers

Stap de wereld binnen van energie-efficiëntie en comfort met onze collectie warmtepompboilers. Deze innovatieve toestellen zijn ontworpen om niet alleen warm water te leveren voor huishoudelijk gebruik, maar ook om energie te besparen en de ecologische voetafdruk te verkleinen. Ontdek de perfecte combinatie van moderne technologie en duurzaamheid, allemaal binnen handbereik in onze uitgebreide selectie. Lees verder.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler gebruik je om tapwater te verwarmen. Je verwarmt hiermee dus niet ook de woning (zoals met een warmtepomp) maar echt alleen het tapwater. Het is een soort compacte warmtepomp die een eigen opslagvat heeft. Met het verwarmde water uit dat vat kun je dus genieten van een heerlijke warme douche of warm water uit de kraan tappen. Bij een warmtepompboiler wordt warmte aan de omgeving onttrokken, wat wordt gebruikt om het boilervat mee te verwarmen. Zo’n warmtepompboiler heeft dus veel minder energie nodig dan een klassieke boiler.

Bij Hybridegigant willen wij alleen het beste voor onze klanten en daarom beschikken wij alleen over A-merken in ons assortiment. Je kan een warmtepompboiler kiezen uit de volgende verschillende merken:

Voordelen van een warmtepompboiler:

  • Milieuvriendelijk omdat je minder CO2 uitstoot dan met een klassieke boiler;

  • Je bespaart energie omdat je 3 keer minder elektriciteit verbruikt dan met een elektrische boiler;

  • De installatie is heel gemakkelijk;

  • Handig voor grote gezinnen.

Verschil warmtepompboiler en warmtepomp

Een warmtepomp verwarmt zowel ruimtes als tapwater. Een warmtepompboiler verwarmt alleen tapwater. Een warmtepomp kan niet in elke woning geplaatst worden en er gelden specifieke eisen qua isolatie. Komt jouw woning niet in aanmerking voor een warmtepomp? Dan is een warmtepompboiler de perfecte oplossing. Hierbij gelden deze eisen namelijk niet. Daarnaast is een warmtepompboiler ook een kleinere investering, dus dat is natuurlijk ook handig om mee te nemen in je overweging.

Montage door Hybridegigant

Montage nodig voor jouw warmtepompboiler? Reken dan op Hybridegigant! Al jouw zorgen rondom de installatie vallen weg met onze service. Wij sturen namelijk een professionele monteur naar je toe die jouw warmtepompboiler installeert. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar en weet je zeker dat alles goed is geregeld. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Handige accessoires

Accessoires zijn de laatste toevoeging die jouw huis nodig heeft. Je kiest natuurlijk mooie accessoires, maar ook handige accessoires. En die kun je bij ons in het assortiment vinden! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een waterbesparende set van Comfortsaver of een waterontkalker van Kalkloos. Neem dus vooral een kijkje bij alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Vragen? Vragen! Wij beantwoorden ze met veel plezier. Neem daarom gerust contact op via de chat, mail of telefoon.