Hoe kan de klantenservice van Hybridegigant jou het beste helpen?

Advies van onze experts
Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Daarom kunnen zij jou goed helpen met alle vragen die je nog hebt. Wil je bijvoorbeeld iets weten over de specificaties van een product? Advies nodig over welk product bij jouw huishouden past? De Hybridegigant experts weten er alles van en bieden graag hulp.

Telefonisch contact opnemen met de experts kan van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur via 088-166 17 50. Je kunt ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen, of met ons te chatten of mailen.

Klachten indienen
Het is natuurlijk nooit leuk, maar het kan zijn dat je een klacht hebt. Allereerst onze excuses mocht dat het geval zijn. Wat je in dit geval het beste kunt doen, is een mail sturen naar info@hybridegigant. Wanneer jouw klacht duidelijk op de mail staat kunnen wij alles nalopen en hier werk van maken. Wij komen dan zo snel mogelijk bij jou terug met een oplossing. Mochten we niet tot een oplossing komen, kun je jouw klacht aanmelden voor bemiddeling via ODR-Platform. Vanaf 15 februari 2016 kunnen consumenten in de EU namelijk een klacht aanmelden via dit platform. Dit is alleen mogelijk als jouw klacht nog niet elders in behandeling is.

Garantievoorwaarden
Benieuwd hoe het zit met de garantie op jouw product(en)? Bekijk dan onze pagina over de garantievoorwaarden. Hier vind je ze terug per merk.

 

Verzenden en retourneren
Met vragen over bijvoorbeeld de levertijd en het retourproces kun je terecht bij onze pagina over verzenden en retourneren. Heb je vragen over de installatie? Ga dan naar montage en installatie.

 

Overige vragen
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een heel andere vraag hebt, of dat jouw vraag op de website nog niet wordt beantwoord. Al jouw vragen zijn welkom bij ons. Stel ze daarom vooral. Vul dus het contactformulier in of bereik ons via de chat, mail of telefoon. We staan je graag te woord!

Hybridegigant.nl

Aventurijn 204

3316 LB Dordrecht

Tel: 088-166 17 50

info@hybridegigant.nl

BTW nummer: NL861708994B01

KvK nummer: 80543626

Bankrekeningnummer: NL12INGB0008404951

BIC code: INGBNL2A