Filteren

Serie
Warmwaterklasse
Verwarmingscapaciteit in kw
Afmetingen hxbxd
Gewicht
 

CV Ketels Intergas

Intergas

Cv-ketels Intergas

Op zoek naar een manier om je woning comfortabel te verwarmen en wil je nog niet overstappen naar een warmtepomp? Bekijk dan vooral de cv-ketels van Intergas, waarmee je op klassieke wijze voorzien wordt van alle warmte die je maar wenst. Lees meer.

Wat is een cv-ketel?

Een cv-ketel, ook bekend als centrale verwarmingsketel, voorziet jou van jouw gewenste hoeveelheid warmte in huis. Het gaat hierbij zowel om de verwarming als het tapwater. Wil je het huis verwarmen of bijvoorbeeld even in bad? Dan gaat de cv-ketel voor jou aan de slag. Hij verwarmt het water met een brander die werkt op aardgas of stookolie, en zorgt er zo voor dat de gewenste warmte wordt bereikt. Het water dat aan het einde is afgekoeld, stroomt weer terug de ketel in, waar indien nodig het proces weer opnieuw begint.

Wat het mooie is aan een cv-ketel is dat je het kan combineren met een Hybride Warmtepomp! De warmte wordt uit de lucht gehaald en wordt vervolgens gebruikt om het water in de cv-ketel op te warmen. Geeft de hybride warmtepomp tijdens de koude dagen te weinig warmte? Geen zorgen, de cv-ketel springt bij!

Waarom een (nieuwe) cv-ketel?

  • Je bent relatief goedkoop uit;

  • Besparen op stookkosten;

  • Je stelt de aanschaf van een warmtepomp nog even voor je uit;

  • Waardevermeerdering van de woning.

Intergas in de energietransitie

Intergas focust zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. Met al meer dan 50 jaar ervaring, en inmiddels een echte marktleider in hoog rendement cv-ketels, werkt de organisatie hier nog elke dag hard aan. Intergas voelt namelijk een verantwoordelijkheid om de best passende oplossingen te ontwikkelen in deze energietransitie. Ze houden zich daarom vooral bezig met slimme producten, duurzame energiebronnen en high-tech warmteoplossingen. Zo blijven ze grenzen verleggen met hun innovatie!

Cv-ketel installatie door Hybridegigant

Staan er wel leukere dingen op jouw to-do list dan het installeren van je nieuwe cv-ketel? Kies dan voor onze installatieservice, waarbij wij deze last compleet van je schouders afnemen. We sturen namelijk een professionele monteur bij je langs, die het gehele proces van A tot Z voor je afhandelt. Dit betekent dus dat jij hier geen omkijken naar hebt, en je bezig kunt houden met zaken die voor jou belangrijker zijn. Wil je meer weten over deze service? Bekijk dan montage en installatie.

Extra besparen met handige accessoires

Bespaar jij ook graag een beetje meer waar het kan? Dan is de Comfortsaver de perfecte toevoeging aan jouw woning. Het is namelijk slechts een kleine aanpassing, maar wel met enorme gevolgen. Zo neem je de Comfortsaver gemakkelijk in gebruik, en bespaar je tot wel 50% water en 30% energie. Een enorm verschil in de rekeningen dus! Benieuwd naar meer handige tools? Bekijk dan alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Meer weten over de ketels? Neem gerust contact op met een van onze experts. Met veel plezier staan zij gereed via de chat, mail en telefoon.