Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Montage
Vermogen
 

Keukenboilers 10 liter

10 liter

Keukenboiler 10 liter

Een keukenboiler 10 liter is perfect voor wanneer je 30 tot 40 keer per dag de warme kraan in de keuken gebruikt. Doordat de 10 liter keukenboilers een compacte vorm heeft neemt hij weinig plaats in beslag. Lees verder.

De verschillende soorten keukenboilers

Er zijn verschillende soorten keukenboilers. Sommige zijn voor onder de kraan en andere type boilers zijn weer voor boven de kraan. We leggen de verschillen graag aan je uit.

  • Close in boiler (geschikt voor in het keukenkastje onder de kraan).

  • Close up boiler (geschikt voor boven de kraan).

Daarnaast zijn er ook Hotfill boilers. Een Hotfill boiler moet aangesloten worden op de warmwaterleiding van de cv-ketel. De voordelen van een Hotfill boiler zijn geen wachttijd op warm water en een hoog comfort met laag verbruik.

Komt de keukenboiler 10 liter niet overeen met de grootte van jouw huishouden? Geen zorgen, wij hebben ook de 5 liter en de 15 liter in ons assortiment.

Montageservice voor een keukenboiler

Het installeren van een keukenboiler is niet altijd even makkelijk. Dit is gebleken uit reviews van onze klanten. Dit heeft ons aan het denken gezet en hieruit is de montageservice gekomen. Dit houdt in dat er een ervaren monteur bij jou thuis langs komt om de nieuwe keukenboiler te plaatsen. Ontdek de montageservice van Hybridegigant.

Accessoires voor een boiler

Op onze website hebben wij een breed assortiment aan accessoires geplaatst. Een voorbeeld van een accessoire is een aansluitset. Deze heb je nodig om de keukenboiler aan te sluiten. Daarnaast verkopen wij ook waterbesparende accessoires. Denk aan een waterbesparende set van Comfortsaver. Benieuwd naar ons aanbod in accessoires? Bekijk dan de accessoirespagina.

Contact met Hybridegigant

Wij vinden het fijn om onze klanten zo goed mogelijk te hebben. Neem daarom ook zeker contact met ons op als je nog met vragen zit. Je kunt onze klantenservice een chat sturen, bellen of mailen.