Filteren

 

Hybride warmtepompen Itho Daalderop

Itho Daalderop

Hybride warmtepomp Itho Daalderop

Klaar om de eerste stap naar een duurzame toekomst te zetten? Kies dan voor een hybride warmtepomp van Itho Daalderop, waarbij je zeker weet dat de warmteoplossing aansluit op jouw behoeften! Lees verder.

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp verwarmt jouw woning én sanitaire water. Met deze warmtepomp in huis kun je dus genieten van een heerlijk warme douche en vervolgens in een comfortabel verwarmde ruimte relaxen. Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel, dit betekent dus dat je de cv-ketel nog wel deels gebruikt. Wanneer het nodig is springt de ketel bij om extra warmte te leveren.

Waarom een hybride warmtepomp?

  • Duurzamer;

  • Lagere energiekosten;

  • Mooie tussenstap als je nog niet volledig elektrisch wil gaan;

  • De warmtepomp koelt jouw woning ook op warme dagen.

Over Itho Daalderop

Itho Daalderop gelooft in de onafhankelijkheid van gas. Daarom focust de organisatie zich op volledig elektrische oplossingen. Hiermee zet Itho Daalderop een grote stap richting de toekomst, en dit maken ze mogelijk door zo innovatief mogelijk te werk te gaan. Elke dag wordt er hard gewerkt aan het ontwikkelen van de duurzaamste, meest comfortabele oplossingen voor jouw woning.

Warmtepomp laten installeren door Hybridegigant

Hoor jij jezelf ook wel eens “Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan?” zeggen? Dan is onze installatieservice precies wat jij nodig hebt. Je ontvangt dan namelijk een professionele monteur aan huis die het gehele installatieproces van je overneemt. Dit betekent geen gedoe, geen moeite en vooral zekerheid van een goed geïnstalleerde hybride warmtepomp! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Accessoires om de rekeningen mee te verlagen

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten accessoires. Je kunt voornamelijk bij ons terecht voor praktische accessoires. Een goed voorbeeld hiervan is de Comfortsaver, een besparende douchekop. Met deze douchekop bespaar je onwijs op water en energie, wat goed is voor het milieu én voor jouw portemonnee! Benieuwd naar meer handige items? Bekijk alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Vragen over de hybride warmtepomp? Die kun je stellen aan een van onze experts. Zij staan jou graag te woord via de chat, mail of telefoon.