Hybride warmtepompen Vaillant

Vaillant

Hybride warmtepomp Vaillant

Overweeg je de aanschaf van een hybride warmtepomp? Met een warmtepomp van Vaillant maak je die aanschaf ook een echte aanwinst! Lees verder.

Wat is een hybride warmtepomp?

Met een hybride warmtepomp verwarm je zowel je woning als je sanitaire water. Met zo’n warmtepomp creëer je het ultieme comfort voor jezelf. Denk bijvoorbeeld aan de verwelkomende temperatuur in je slaapkamer wanneer je uit de warme douche komt! Een hybride warmtepomp gebruik je in combinatie met je cv-ketel, hier maak je dus nog deels gebruik van. Indien nodig springt hij bij om extra warmte te leveren.

Waarom een hybride warmtepomp?

  • Duurzamer;

  • De energiekosten zijn lager;

  • Handig wanneer je nog niet volledig wil overstappen op elektriciteit;

  • Je woning wordt ook gekoeld op warme dagen.

Over Vaillant

Vaillant is een echte marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. Het merk maakt over de hele wereld mensen blij met de energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingssystemen. Hiermee slaat Vaillant twee vliegen in één klap: ultiem comfort en het beschermen van het milieu. Vaillant werkt er elke dag hard aan om hoogwaardige producten aan te kunnen bieden en uiteraard is goede service daar ook onderdeel van.

Warmtepomp laten installeren door Hybridegigant

Met een hybride warmtepomp ga je uiteraard voor het ultieme comfort. Wil je nóg meer comfort ervaren? Kies dan voor onze installatieservice. Jouw warmtepomp wordt dan namelijk geïnstalleerd door een erkende monteur. Jij hoeft dus niets te doen, maar je geniet wel in no time van de heerlijke warmte in huis. Ideaal toch? Bekijk montage en installatie voor meer informatie.

Praktische accessoires voor jouw badkamer of keuken

Je vindt in ons assortiment diverse handige items voor jouw badkamer of keuken, waaronder de waterontkalker van Kalkloos. Wanneer je kampt met kalk- en roestproblemen in de badkamer en/of keuken, is de waterontkalker van Kalkloos jouw beste vriend. Je bent met deze handige accessoire namelijk compleet van het probleem af! Benieuwd naar meer van dit soort handigheid? Bekijk dan alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Heb je nog vragen? Stel ze dan zonder twijfel aan een van onze experts. Chat, mail of bel met ze en krijg antwoord op al je vragen!