Filteren

Capaciteitsprofiel
Warmtewisselaar
Warmwaterklasse
Gewicht
 

CV Ketels Remeha

Remeha

Cv-ketels Remeha

Wil je jouw woning wel voorzien van warmte, maar nog niet overstappen op een warmtepomp? Gelukkig kun je dan terecht bij Remeha, voor cv-ketels van kwaliteit. Lees meer.

Wat is een cv-ketel?

Een cv-ketel, ook bekend onder de benaming centrale verwarmingsketel, voorziet jouw woning van de warmte die je nodig hebt. Het gaat hierbij om de verwarming van je woning én sanitair water. Wanneer je de temperatuur verhoogt in huis of warm water uit de kraan wil, gaat de cv-ketel aan de slag. Hij verwarmt dan het water in de ketel met een op aardgas of stookolie werkende brander en zorgt dat de behoefte aan verwarming en warm water wordt voldaan. Het water dat hierna is afgekoeld stroomt weer terug naar de ketel, waar het proces wordt herhaald zodra je weer warmte nodig hebt.

Een cv-ketel kan gecombineerd worden met een hybride warmtepomp. Hierdoor bespaar je nog meer! De hybride warmtepomp haalt warmte uit de lucht en gebruikt dit om het water in de cv-ketel op te warmen. Krijg je niet genoeg warmte van de warmtepomp? Dan springt de cv-ketel bij. 

Waarom een (nieuwe) cv-ketel?

  • Relatief goedkoop;

  • Je bespaart flink op stookkosten;

  • Je kunt de aanschaf van een warmtepomp nog even uitstellen;

  • Stijging in de waarde van jouw woning.

Marktleider Remeha

Remeha is uitgegroeid tot een van de grootste ontwikkelaars van innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing. Dit doet de organisatie voor zowel woningen als utiliteit. Je kunt ze ook een echte marktleider noemen op dit gebied. Een van de grote doelen van Remeha is om zo goed mogelijk te anticiperen op de wensen en behoeften van nu en van de toekomst. Door constant te blijven innoveren kan het merk deze wensen en behoeften goed bijbenen. Daarom is Remeha ook zo’n geliefd merk in Nederland. Zo verwarmt het merk al meer dan 2 miljoen huizen in Nederland!

Installatieservice cv-ketels van Hybridegigant

Wanneer je voor onze installatieservice kiest, kies je pas écht voor gemak. Je hoeft hier namelijk vrijwel niets voor te doen, maar geniet uiteindelijk wel optimaal van je nieuwe cv-ketel. Je hoeft slechts de service te kiezen tijdens het bestellen en een gaatje in de agenda vrij te houden, wij regelen de rest. Een van onze professionele monteurs zorgt dat de installatie van A tot Z feilloos wordt uitgevoerd, en jij geniet voor je het weet van het comfort van je nieuwe ketel! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Praktische accessoires voor jou

Accessoires hoeven niet altijd alleen mooi te zijn, ze zijn er ook om jouw leven makkelijker te maken. Een mooi voorbeeld hiervan is Kalkloos. Door de waterontharder van Kalkloos aan te schaffen, kun je voorgoed vaarwel zeggen tegen de strijd met kalk- en roestvorming in de badkamer en keuken. Zo kun je de tijd die je daaraan kwijt was weer steken in leukere dingen! Benieuwd naar meer? Bekijk alle accessoires.

Contact met Hybridegigant

Met vragen kun je altijd bij ons terecht. Onze experts staan met veel plezier voor je klaar via de chat, mail en telefoon.