eddi

Merk: Myenergi

549,00 incl. BTW

3Bijna uitverkocht

Informatie

Myenergi Eddi

Met Myenergi Eddi haal jij het uiterste uit jouw zonnepanelen. Hij leidt namelijk de overtollige zonne-energie terug naar jouw woning, in plaats van het in te leveren aan het net. Met die energie kun je jouw verwarmingssystemen zoals de warmtepompboilers of hybride warmtepompen voorzien van energie. Zo bespaar je dus enorm op je energieverbruik. Ook wanneer er weinig zonne-energie beschikbaar is, zoals in de winter of op bewolkte dagen, kan Myenergi Eddi jouw woning volledig voorzien van de warmte die je nodig hebt. Dit zorgt uiteindelijk voor een langere levensduur en betere efficiëntie van jouw warmtepomp.

Enkele voordelen van Myenergi Eddi zijn:

  • Je woning en water verwarmen met een beter rendement;

  • Verbetert de efficiëntie en levensduur van jouw warmtepomp;

  • Schakelt tussen de warmtepomp en Eddi, waardoor je altijd op de meest optimale manier energie opwekt;

  • Zeg gedag tegen overtollige energie;

  • Te combineren met elk soort zonnepanelen.

Wat is Myenergi?

De oprichters van Myenergi hebben een passie voor het creëren van een betere toekomst voor de mens én het milieu. Daarom zijn ze vanaf 2016 hard aan de slag gegaan om ons te kunnen voorzien van super efficiënte oplossingen die ervoor zorgen dat we de energie in huis optimaal kunnen benutten. Het merk vindt naast duurzaamheid goede prestaties en betrouwbaarheid ook belangrijk. Daarom kun je in alle opzichten regelen op Myenergi.

Accessoires zijn essentieel

Het hebben van de juiste accessoires kan echt een verademing zijn. Accessoires kunnen namelijk dienen als verbetering voor de uitstraling van jouw badkamer of keuken, maar ze kunnen ook gewoon enorm handig zijn. Bekijk daarom vooral alle accessoires voor de mogelijkheden.

Installatieservice van Hybridegigant

Kies je liever voor installatie door een erkende specialist? We geven je groot gelijk. Soms is dat simpelweg fijner. Daarom kun je bij ons kiezen voor installatieservice, waarbij er een professional bij jou langskomt om alles tiptop in orde te maken. En jij? Jij kunt gewoon je eigen ding doen natuurlijk en direct genieten van jouw Myenergi Eddi. Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Hoe voorkom je kalk?

Kalkaanslag is, vanzelfsprekend, niet iets dat je graag in huis wil hebben. Laat de waterontharder van Kalkloos de aanslag daarom voorgoed de deur wijzen! Omdat kalk- en roestvorming hiermee worden geneutraliseerd, zul je er geen last meer van hebben. Zo kun je weer volop genieten van jouw fijne badkamer en keuken!

Contact met Hybridegigant

Voor meer informatie over de Myenergi Eddi kun je altijd terecht bij een van onze experts. Zij staan namelijk graag voor jou klaar. Je kunt ze bereiken via de chat, mail en telefoon.

Specificaties

Artikelnummer
33160520
Merk
MyEnergi

Reviews

Schrijf uw beoordeling!