Atlantic Calypso VM 150 liter

Merk: Atlantic

1.590,00 incl. BTW

4Bijna uitverkocht

Informatie

Atlantic Calypso VM 150 liter

De Atlantic Calypso VM 150 liter is een geweldige manier om energiezuinig te genieten van warm water in huis. Je hoeft het heerlijke warme bad dus niet op te geven om duurzaam bezig te zijn! Je bespaart hiermee namelijk tot wel 70% op je verbruik in vergelijking met een elektrische boiler. Deze warmtepompboiler zet namelijk op duurzame wijze warmte uit de buitenlucht om in warm tapwater. Verder is het toestel compact en hang je hem aan de wand. Hiermee bespaar je dus ruimte op het vloeroppervlak. Tot slot kun je deze boiler besturen met digitale bediening en is hij te gebruiken met de Cozytouch app, waarin je allerlei belangrijke informatie kunt bekijken.

Voordelen van een warmtepompboiler:

  • Handig voor woningen zonder gasaansluiting;
  • Milieuvriendelijker dan de elektrische boiler;
  • Het toestel heeft een lange levensduur;
  • Profiteer van subsidiemogelijkheden.

Het ontstaan van Atlantic

Atlantic kwam met hun eerste product op de markt in 1972. Dit was een elektrische kachel, waarvan bepaalde elementen vandaag de dag nog verwerkt worden in hun producten. Hierna is het succes van de organisatie echt gaan groeien. Inmiddels is Atlantic namelijk een wereldwijd bekend merk en door te blijven innoveren, blijven ze groeien! Meer weten? Bekijk Atlantic.

Kalkloos gaat kalk tegen

De strijd tegen kalk is voorbij. Met een waterontharder van Kalkloos heb je namelijk geen last meer van kalk- of roestvorming in de keuken of badkamer. Blijft er nog wat over? Dan veeg je dat gemakkelijk weg met een doekje. Natuurlijk hebben we nog veel meer van dit soort handige items in ons assortiment. Bekijk vooral alle accessoires voor de mogelijkheden.

Installatieservice warmtepompboiler van Hybridegigant

Jouw tijd is waardevol. Daarom willen wij jou zoveel mogelijk tijd besparen. Een van de manieren waarop we dat doen, is het bieden van installatieservice. Een van onze erkende monteurs komt dan namelijk jouw nieuwe warmtepompboiler in goede orde installeren, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Je moet natuurlijk wel thuis zijn voor de monteur, maar terwijl hij aan de slag gaat kun jij je gewoon bezighouden met zaken die voor jou belangrijk zijn. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact

Heb je vragen? Dan moeten die beantwoord worden. Neem dus gerust contact met ons op en stel al je vragen via de chat, mail of telefoon!

Product tags

Specificaties

Artikelnummer
33161302
Artikel EAN nummer
3410538761880
Afmetingen (hxbxd)
1557 x 539 x 539
Gewicht
66 kg
Nominale inhoud
150 liter
Capaciteitsprofiel
L
Geluid
45 dB(A)
Totaal vermogen
2,15 kW
Vermogen warmtepomp
0,35 kW
COP
2,94
ERP label
A+
Jaarverbruik
807 kWh/annum
Koudemiddel
R134a
Luchttemperatuur bovengrens
43 *C
Luchttemperatuur ondergrens
-15 *C
Max. aanvoertemperatuur
62 *C
Nominale spanning
230 V
Anode
ACI Hybride
Hoeveelheid tapwater ( 40*C)
196 liter
Montage
Wandhangend
Luchttoevoer (circulatielucht/ buitenlucht)
Circulatie- en buitenlucht
Aansluiting luchtkanaal
125 mm
Merk
Atlantic

Reviews

Schrijf uw beoordeling!