Atlantic Calypso VM 100 liter

Merk: Atlantic

1.505,00 incl. BTW

5Bijna uitverkocht

Informatie

Atlantic Calypso VM 100 liter 

De Atlantic Calypso VM 100 liter is dé energiezuinige oplossing om warm water in huis te verkrijgen. Deze warmtepompboiler neemt namelijk warmte op uit de buitenlucht en zet dit om in bruikbaar, warm tapwater. Het fijne aan dit toestel is de compactheid. Wegens het kleine formaat, en het feit dat je hem aan de wand plaatst, ben je geen vloeroppervlak kwijt. Met deze boiler geniet je van een warme douche of een warm bad én bespaar je energie. Dit komt omdat je tot wel 70% minder verbruikt dan met een elektrische boiler, zonder in te leveren op comfort. Verder is het toestel voorzien van digitale bediening en ook compatibel met Cozytouch, een handige app waarin je alle belangrijke informatie kunt inzien.

Voordelen van een warmtepompboiler:

  • Ideaal voor woningen zonder gasaansluiting;
  • Duurzaam alternatief voor de elektrische boiler;
  • Geniet van een lange levensduur;
  • Maak gebruik van de subsidiemogelijkheden.

Atlantic kijkt naar de toekomst

Atlantic is expert in verschillende soorten verwarmingssystemen. Waar de organisatie in 1968 klein begon in Frankrijk, draagt het vandaag de dag een internationale aanwezigheid. Atlantic houdt de focus altijd op de toekomst en innoveert elke dag weer. Hierbij wordt de grote lading aan ervaring die in alle jaren is opgedaan toegepast, waardoor ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen met succes. Meer weten? Bekijk Atlantic.

Last van kalk? Gebruik Kalkloos!

Kalk maakt geen schijn van kans meer met Kalkloos. Deze waterontharder zorgt er namelijk voor dat jij geen kalk- of roestvorming meer krijgt in de keuken of badkamer. Blijft er nog wat hangen? Dan is dat simpelweg met een doekje weg te vegen. Ideaal dus voor iedereen die in strijd is met kalk! Voor andere handige items kun je terecht bij alle accessoires.

Installatie warmtepompboiler door Hybridegigant

Laat jij de installatie van jouw warmtepompboiler ook liever over aan een professional? Kies dan voor onze installatieservice. Met deze service kun je namelijk rekenen op een erkende monteur die alles tot in de puntjes voor jou in orde maakt. Zo kun jij je bezighouden met zaken die voor jou belangrijk zijn, en direct profiteren van de voordelen van je nieuwe aanwinst! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact

Met vragen kun je altijd terecht bij een van onze experts. Twijfel dus niet en neem contact op via de chat, mail of telefoon!

Product tags

Specificaties

Artikelnummer
33161301
Artikel EAN nummer
3410538660152
Afmetingen (hxbxd)
1234 x 539 x 539
Gewicht
57 kg
Nominale inhoud
100 liter
Capaciteitsprofiel
M
Geluid
45 dB(A)
Totaal vermogen
1,55 kW
Vermogen warmtepomp
0,35 kW
COP
2,47
ERP label
A+
Jaarverbruik
461 kWh/annum
Koudemiddel
R134a
Luchttemperatuur bovengrens
43 *C
Luchttemperatuur ondergrens
-15 *C
Max. aanvoertemperatuur
62 *C
Nominale spanning
230 V
Anode
ACI Hybride
Hoeveelheid tapwater ( 40*C)
130 liter
Montage
Wandhangend
Luchttoevoer (circulatielucht/ buitenlucht)
Circulatie- en buitenlucht
Aansluiting luchtkanaal
125 mm
Merk
Atlantic

Reviews

Schrijf uw beoordeling!