Filteren

Merk
Warmwaterklasse
Capaciteit cv
Serie
Verwarmingscapaciteit in kw
Gewicht
Warmtewisselaar
Capaciteitsprofiel
Hoogte
 

CV Ketels

CV Ketels

CV-ketels

Houd jij ook van een warm huis tijdens de koude dagen? Vind je het heerlijk om warm te kunnen douchen? Dan moet je wel een goede cv-ketel hebben. Deze voorziet jou namelijk van warm water en verwarmt jouw gehele woning! Lees verder.

Wat is een cv-ketel?

Een cv-ketel, ook wel de centrale verwarmingsketel genoemd, verwarmt jouw woning. Deze ketel zorgt ervoor dat jouw woning verwarmd wordt (vooral met koudere dagen) en zorgt dat jij warm water kunt tappen. Heb jij het bijvoorbeeld koud en zet je de verwarming aan? Dan gaat jouw cv-ketel hard aan de slag om warm water door de radiatoren te laten stromen om jouw kamer mee te verwarmen. Wil je even douchen? Ook dan werkt de ketel hard om jou te voorzien van een heerlijke warme douche!

Voordelen van een cv-ketel

  • Altijd warm water en een verwarmd huis;

  • Gemakkelijk aan te leggen;

  • Met een nieuwe cv-ketel gaat de waarde van jouw woning omhoog;

  • Relatief goedkope optie voor het verwarmen van je woning.

Welke cv-ketel moet ik kiezen?

Voor het kiezen van de cv-ketel kijk je voornamelijk naar de warmwaterklasse en de capaciteit. De warmwaterklasse wordt uitgedrukt in CW (Comfort Warm Water). Deze waarde geeft aan hoeveel warm water de ketel per minuut kan leveren. Hoe hoger de waarde, hoe meer warm water de ketel kan leveren per minuut. Bij de capaciteit kijk je naar het vermogen. Dit vermogen wordt uitgedrukt in kW (kilowatt). Is het vermogen te klein, dan kun je jouw gehele woning lastig verwarmen op koude winterdagen. Ga dus uit van 0,1 kW per vierkante meter vloeroppervlak om te berekenen welke capaciteit jij nodig hebt.

Montage en installatie van Hybridegigant

Maak je niet druk als je de installatie zelf niet kan of wil doen. Wij nemen deze klus namelijk graag van je over. Dit betekent dat je een erkende monteur over de vloer krijgt die alles voor jou regelt. Dit betekent natuurlijk ook dat jij snel en zorgeloos gebruik kunt gaan maken van je nieuwe cv-ketel! Je kunt op ons rekenen voor de beste installatieservice, kies hem dus vooral tijdens het plaatsen van je bestelling. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Bespaar water met Comfortsaver

Zou jij graag wat water willen besparen in huis? Kijk dan eens naar de waterbesparende set van Comfortsaver. Met deze kleine toevoeging bespaar je namelijk tot wel 50% water en tot wel 30% energie! Naast deze set kun je ook bij ons terecht voor andere handige items. Bekijk ze daarom bij alle accessoires.

Contact opnemen met Hybridegigant

Wie niet waagt, wie niet wint. En een winnaar ben je wanneer je alle nodige informatie hebt! Neem bij vragen dus contact met ons op via de chat, mail of telefoon.