Onze favoriete Daalderop boiler

De Itho Daalderop boiler zorgt voor voldoende warm water binnen jouw gehele woning. Gebruik maken van een boiler zorgt ervoor dat de cv-ketel minder snel aangaat en dat je water en energie bespaart. Itho Daalderop staat bekend om zijn comfort duurzame producten. Alle boilers van Itho Daalderop worden duurzaam in elkaar gezet en zijn gemaakt van duurzame producten. Tevens zorgen deze boilers voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat.

Onze favoriete Daalderop boiler zijn de 80 en 120 liter boilers. Deze boilers kun je plaatsen in de badkamer of in de keuken. De Daalderop boilers zijn verkrijgbaar als mono, duo of smart boiler.

 

Mono-boiler

Een mono boiler zorgt ervoor dat het water dat je overdag gebruikt, ‘s nachts verwarmd wordt tegen het nachtstroomtarief. Daarnaast heeft de boiler een verwarmingselement met een hoog vermogen, waardoor het water sneller verwarmd wordt. Dankzij deze boiler bespaar je energie en water.

 

Duo-boiler

Een combinatie van een mono en mono-plus boiler noem je een duo boiler. De duo boiler maakt het meeste gebruik van goedkope nachtstroom en zorgt ervoor dat je overdag snel kan bij verwarmen.

 

Smart-boiler

Een smart-boiler wordt ook wel een slimme boiler genoemd. Deze boiler beschikt over sensoren en internetverbinding. Je energie en waterverbruik wordt gemeten en geanalyseerd door de sensoren. Het opwarmen van het water wordt aangepast op basis van je verbruikspatroon. Tevens bespaart deze boiler 15% meer energie dan een gewone boiler.

 

De 80 en 120 liter zijn onze favorieten, omdat deze boilers je gehele woning kunnen voorzien van warm water. Ook is het de favoriet van mensen die met meerdere personen in één woning leven. Dankzij het grote aantal liters kan iedereen gebruik maken van de boiler en zal er nooit een tekort zijn aan wam water. Dankzij de grote hoeveelheid liters kan er ook tegelijk warm water gebruikt worden. Naast de 80 en 120 liter boiler is de Daalderop boiler ook verkrijgbaar in 5, 10, 15, 50 en 150 liter. De 5, 10 en 15 liter boiler kun je bijvoorbeeld gemakkelijk kwijt in je keuken. De 50 liter boiler is een mooie middenmaat als je niet genoeg ruimte hebt voor de 80 of 120 liter boiler.

 

Hierbij alle Daalderop boilers op een rij:

  1. Itho Daalderop 5 liter boilers
  2. Itho Daalderop 10 liter boilers
  3. Itho Daalderop 15 liter boilers
  4. Itho Daalderop 30 liter boilers
  5. Itho Daalderop 50 liter boilers
  6. Itho Daalderop 80 liter boilers
  7. Itho Daalderop 120 liter boilers
  8. Itho Daalderop 150 liter boilers

 

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste boiler? Ons team van experts helpen je graag verder! Met ruim 20 jaar ervaring binnen de boiler branche voorzien zij jou van het beste advies. Stel je vraag via onze klantenservice pagina.