Itho daalderop 

Itho Daalderop is één van de topmerken waar Boilergigant mee samen werkt. Met de slogan, Climate for life, laten zij zien waar zij voor staan. Zij willen namelijk jouw woning gezond en energiezuinig maken. Dit doen zij met behulp van duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen. Ben jij opzoek naar een boiler die energiezuinig is? Dan zijn de producten van Itho Daalderop iets voor jou. 

Waarom wij fan zijn van deze boiler specialist

  • Producten die duurzaam zijn en comfort bieden aan jou
  • Bewezen betrouwbaar in miljoenen huishoudens
  • Duurzame en innovatieve technieken
  • Hoogwaardig en duurzaam materiaal
  • Boilers waarmee jij energiekosten kan besparen

Energie besparen 

Het doel van deze marktleider in boilers is om jouw energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Met hun innovatieve boilers willen zij dit ook waarmaken in jouw woning. Zo kun jij genieten van een comfortabel leven met lagere energie- en waterrekeningen. Zij maken samen met jou energieneutraal wonen vandaag al mogelijk. Met de boilers van dit topmerk gaan duurzaamheid en betaalbaarheid hand in hand. 

Duurzame en innovatieve boilers

De slogen van Itho Daalderop is Climate for life. Bij het maken van de producten vinden zij duurzaamheid dan ook erg belangrijk. Daarom zijn zij continu bezig met het maken en verbeteren van nieuwe en bestaande boilers. Je kan Itho Daalderop daarom ook zeker één van de marktleiders noemen als het draait om boilers. Zij zijn met hun slimme waterbesparende producten maar liefst dertien keer genomineerd voor de VSK Award, en hebben deze wel zeven keer gewonnen. Wil jij meer weten over deze boilerspecialist?  Lees dan meer over Itho Daalderop.

 

Keukenboiler van Itho Daalderop

Dit energiebesparende topmerk heeft verschillende boilers voor jou klaarliggen, waarmee jij jouw keuken compleet maakt. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jouw huishouden past. De Daalderop keukenboilers staan bekend als duurzame boilers omdat deze water- en energiebesparend werken. Zij bieden twee soorten elektrische boilers aan voor in de keuken, namelijk de Close-in en Close-up boiler. Een Close-in boiler wordt gemonteerd onder jouw kraan in het keukenkastje en de Close-up boven de kraan. Ben jij benieuwd naar deze boilers? Ontdek nu de Daalderop keukenboilers.

Het aansluiten van een boiler kan soms best lastig zijn. Voor het aansluiten van jouw keukenboiler hebben wij daarom een handige accessoire, namelijk de boiler aansluitset. Met deze set kan jij makkelijk jouw keukenboiler zelf in jouw keukenkastje plaatsen. 

 

Daalderop elektrische boiler

Itho Daalderop ontwikkelt en produceert 90% van de producten die zij verkopen in Nederland. Hierdoor zijn de boiler perfect afgestemd op ons Nederlandse kikker klimaat. Elektrische boilers komen tegenwoordig veel voor in woningen. Met een elektrische boiler heb jij namelijk voldoende warm water waardoor jij direct kan genieten van warm water uit jouw douche. Deze boilerspecialist heeft boilers met verschillende inhoudsmaten en vermogens, zodat jij een boiler kan vinden die bij jouw huishouden past. Ben jij benieuwd naar deze boilers? Bekijk nu de Daalderop elektrische boilers.

 

Boiler accessoires

Met de accessoires van Itho Daalderop kan jij jouw boiler beschermen en ondersteunen. Door het hoge elektrische vermogen van de keukenboilers kan de stroomgroep overbelast raken. De Daalderop Combiswitch is daarom een mooie aanvulling op jouw keukenboiler en biedt de mogelijkheid om jouw boiler te installeren naar een ander elektrisch apparaat in jouw keuken. Op deze manier kan jij genieten van warm water uit jouw kraan de overbelasting voorkomen in jouw keuken. Natuurlijk heeft deze boilerspecialist nog meer accessoires waarmee jij jouw boiler kan aanvullen. Ben jij benieuwd naar de accessoires voor jouw boiler? Ontdek dan onze accessoire pagina

 

Heb jij vragen over de producten van Itho Daalderop? Of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste boiler? Ons team van experts staan voor jou klaar en helpen jou graag. Bezoek onze klantenservice pagina om je vragen te stellen.