Stiebel Eltron WWK 301 electronic

3.325,00 incl. BTW

5Bijna uitverkocht

Informatie

Stiebel Eltron WWK 301 electronic

De Stiebel Eltron WWK 301 electronic voorziet jouw gehele woning van warm tapwater. Met deze warmtepompboiler geniet je op duurzame wijze van een warme douche, een warm bad of warm water uit de kraan. Je kunt met deze boiler één of meerdere tappunten voorzien van warm water, en met de fluisterstille werking heb je ook geen geluidsoverlast. Daarnaast is het bedieningscomfort groot dankzij de elektronische regeling met LC-display. Verder kun je dit toestel aansluiten op luchtkanalen om de buitenlucht (of afgevoerde lucht) te benutten als warmtebron. Ideaal dus als je in de toekomst een uitbreiding ziet!

Voordelen van een warmtepompboiler
•    Handig voor woningen zonder gasaansluiting;
•    Duurzaam alternatief voor de elektrische boiler;
•    Geschikt voor een hoge warmwaterbehoefte;
•    Er zijn subsidiemogelijkheden.

Stiebel Eltron is een innovatief familiebedrijf

Stiebel Eltron is al sinds 1924 bezig met innoveren. Daarom behoort het Duitse familiebedrijf ook wereldwijd tot de marktleiders in gebouwentechniek en groene technologie. Deze status heeft Stiebel Eltron geholpen met het behalen van internationaal succes. Vandaag de dag zijn de producten van het merk namelijk over de hele wereld te verkrijgen. Meer weten? Bekijk Stiebel Eltron.

Bespaar meer met Comfortsaver

Je wil natuurlijk besparen waar dat kan. Gelukkig is besparen nu makkelijker dan ooit dankzij Comfortsaver. Deze kleine toevoeging in huis zorgt er namelijk voor dat je tot wel 50% water en 30% energie bespaart. Hiermee zie je de rekeningen dus aardig dalen! Benieuwd welke andere handige tools we voor je hebben? Bekijk dan gerust alle accessoires.

Warmtepompboiler laten installeren door Hybridegigant

De installatie van een warmtepompboiler is als het sleutelen aan een auto. Niet iedereen heeft er tijd voor of zin in. Daarom laten we het graag aan een professional over. Geef jij de installatie ook liever uit handen? Reken dan op onze professionals. Kies dus tijdens het bestellen voor onze installatieservice, en geniet zorgeloos van je nieuwe warmtepompboiler! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Contact met Hybridegigant

Hoe meer informatie, hoe beter. Stel je vragen daarom gerust aan een van onze experts. Je bereikt ze via de chat, mail of telefoon.

Specificaties

Artikelnummer
20161201
Merk
Stiebel Eltron
Nominale inhoud
302 Liter
Luchttemperatuur bovendrempel
42 °C
Ingangsvermogen verwarmingspomp
0,5 kW
Beschermingsgraad (IP)
IP22
Netconstante conform EN 255
3,78
Afmetingen (hxbxd)
1545 x 690 x 690 mm
Nom. spanning 1
230 V
Bedrijfsdruk (waterzijdig)
8 bar
Circulatie-aansluiting
1/2"
Luchttemperatuur onderdrempel
6 °C
Ingangsvermogen aanvullende verwarming
1,5 kW
Max. watertemperatuur
65 °C
Standby stroomverbruik/24 u
0,79 kWh
Met luchtkanaalaansluiting
Nee
Met verwarmingsaansluiting
Nee
Gewicht
120 kg

Reviews

Schrijf uw beoordeling!