Kalkloos waterontkalker navulpatroon

Merk: Kalkloos

40,00 incl. BTW

5Bijna uitverkocht

Informatie

Kalkloos waterontkalker navulpatroon

De Kalkloos waterontkalker navulpatronen hebben een levensduur van 45.000-50.000 liter (gemiddeld gebruik bij gezin 4 personen is 140.000 liter per jaar) en zijn middels het rode balletje in het patroon visueel te inspecteren. Het balletje zakt naar beneden wanneer het patroon dient te worden vervangen. Tip: gebruik een wissel filtercartridge voor het Prefilter en wissel deze tegelijkertijd met het vervangen van jouw doseringspatroon. Het schoonmaken van het wissel filtercartridge kan handmatig of in de vaatwasser.

Een aantal voordelen van het Kalkloos waterontkalker navulpatroon op een rij:

  • De navulpatronen gaan lang mee.
  • De navulpatronen zijn makkelijk te vervangen.
  • De navulpatronen zorgen voor een langere levensduur van huishoudelijke apparaten.
  • Dit product zorgt voor een smaakverbetering van drinkwater.

Jij kan het Kalkloos waterontkalker navulpatroon zelf monteren

Wij willen onze klanten zo het gevoel geven dat ze zelf amper iets te hoeven doen om hoogwaardige producten in huis te hebben. Dat is ook het geval met dit product. Het navulpatroon is namelijk erg gemakkelijk en snel te monteren en vervangen. Zoals eerder gezegd wordt er door een elektronische sensor precies aangegeven wanneer er vervanging nodig is.

De voordelen van kalkvrij water

Jij kent het misschien wel: de nare smaak aan water wanneer er te veel kalk in de leiding zit. Met dit pakket is dat verleden tijd. De smaakverbetering van drinkwater is dan ook misschien wel het grootste voordeel van dit product. Daarnaast is kalkvrij water ook nog eens gezonder. Met dit antikalk systeem ga jij er dus zowel op smaak als op gezondheid op vooruit.

Contact met Boilergigant

Na het lezen van de uitleg over dit product voel jij je hopelijk een expert op het gebied van navulpatronen. Mocht het toch nog niet helemaal duidelijk zijn, dan staat Marcel voor jou klaar. Stel jouw vragen 24 uur per dag en zeven dagen per week en Marcel beantwoordt ze zo snel mogelijk. Belchat of mail.

Specificaties

Artikelnummer
33160503

Reviews

Schrijf uw beoordeling!